Szukam CD do "Flash MX 2004 oficjalny podręcznik"

Dyskusje o aplikacjach przydatnych developerom na drodze tworzenia stron WWW.
Tomek jestem
Kontakt:

Szukam CD do "Flash MX 2004 oficjalny podręcznik"

Post autor: Tomek jestem »

Jak widać zaczynam dopiero przygodę z Flash'em, od tej książki ponieważ akurat ona wpadła mi w ręce, niestety nie są one pierwszymi i płyta już do mnie nie dotarła. I o ile z potrzebnymi pingami sobie poradzilem Photoshopem, to utknąlem tak ze bez plyty ani rusz. A jednak bardzo chcialbym przeczytać tę książkę bo wydaje mi sie ona bardzo dobra i szkoda mi stracić wiedzy w niej zawartej. Dlatego proszę Was mistrzowie o pomoc.
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: Szukam CD do "Flash MX 2004 oficjalny podręcznik"

Post autor: Marek_bf »

To przeczytaj, a raczej przerób tę książkę. Gwarantuje, że płyta do niej nie dość, że nie jest potrzebna to jeszcze może przeszkadzać nauce. Ja wklepiesz wszystko z klawiatury to masz większe szanse na przyswojenie materiału.
Tomek jestem
Kontakt:

Re: Szukam CD do "Flash MX 2004 oficjalny podręcznik"

Post autor: Tomek jestem »

Hehe,dzieki :) Chodziło o to, że w książce tej są pewne błędy, a ja o tym nie wiedziałem i nie przyszło mi do głowy że na stronie sklepowej wydawnictwa Helion może być Errata. A na płycie podobno każda lekcja jest jako oddzielny plik, więc chciałem sprawdzić jak to zostało zrobione. Absolutnie nie chcę iść na łatwizne, choć nie zawsze jest to lenistwo, a poprostu chęć ekonomiczniejszej pracy:-D Dziękuję za radę, pozdrawiam! A jakby ktoś kiedyś miał ten sam problem to: http://helion.pl/errata.cgi?id=flmx24
ODPOWIEDZ