[szukam] Serwis dva.pl - redaktorów
Re: [szukam] Serwis dva.pl - redaktorów
a poprowadzilbys to? z niczym nie problemu tylko z ludzmi. mamy sprzet, wlasny engine ... grafike mozemy wypluwac z predkosci 3 serwisy dziennie jeno zapelnic nie ma kto.
Ja moge prowadzić.. mam wiedze, soft (longhorn), i chciałbym sie tym podzielić
z innymi (no nie liczac softu
). Poniewaz sporo ludzi szuka kkonretnych infomaji o longhornie a internecie najczęscie można znaleźć tylko newsy 
Nie nie nie chodzi mi o to. Chodzi mi po prostu o papier ze jestem redaktorem serwisu itd.
Pozniej zawsze latwiej dorwac dodatkowa prace zdalna 
jak ludzie chcieli pomoc to ich olales...::misz:: pisze:grafike mozemy wypluwac z predkosci 3 serwisy dziennie jeno zapelnic nie ma kto.
Grimps
Jaki typ pomocy potrzebujesz i jakie korzysci z tego bede mial. www.bazuka.pl proponuje za karzdy nius 10. gr. a wy?
wszystko jest napisane na stronie do kturej odsylam i w ofercie ... ale bazuka ... nie no konkurowac nie mamy szans 
Witam
Ja się zgłaszam ....
Misz może byś podał jakies wstępne gg gdzie można było się dogadać bo jesli chodzi o meile to robiłeś już kiedyś rekrucje i napisełem 2 razy i niedostałem żadnej odpowiedzi .....
Pozdrowienia Limp / Fell
Misz może byś podał jakies wstępne gg gdzie można było się dogadać bo jesli chodzi o meile to robiłeś już kiedyś rekrucje i napisełem 2 razy i niedostałem żadnej odpowiedzi .....
Pozdrowienia Limp / Fell