[szukam] Serwis dva.pl - redaktorów

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [szukam] Serwis dva.pl - redaktorów

Post autor: misz »

a poprowadzilbys to? z niczym nie problemu tylko z ludzmi. mamy sprzet, wlasny engine ... grafike mozemy wypluwac z predkosci 3 serwisy dziennie jeno zapelnic nie ma kto.
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Ja moge prowadzić.. mam wiedze, soft (longhorn), i chciałbym sie tym podzielić ;) z innymi (no nie liczac softu ;)). Poniewaz sporo ludzi szuka kkonretnych infomaji o longhornie a internecie najczęscie można znaleźć tylko newsy ;)
dzieciol4
Nowy
Nowy

Post autor: dzieciol4 »

Nie nie nie chodzi mi o to. Chodzi mi po prostu o papier ze jestem redaktorem serwisu itd. :D Pozniej zawsze latwiej dorwac dodatkowa prace zdalna :)
Lizard
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Lizard »

::misz:: pisze:grafike mozemy wypluwac z predkosci 3 serwisy dziennie jeno zapelnic nie ma kto.
jak ludzie chcieli pomoc to ich olales...
grimps
Kontakt:

Grimps

Post autor: grimps »

Jaki typ pomocy potrzebujesz i jakie korzysci z tego bede mial. www.bazuka.pl proponuje za karzdy nius 10. gr. a wy?
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: misz »

wszystko jest napisane na stronie do kturej odsylam i w ofercie ... ale bazuka ... nie no konkurowac nie mamy szans :lol:
limp
Kontakt:

Witam

Post autor: limp »

Ja się zgłaszam ....

Misz może byś podał jakies wstępne gg gdzie można było się dogadać bo jesli chodzi o meile to robiłeś już kiedyś rekrucje i napisełem 2 razy i niedostałem żadnej odpowiedzi .....

Pozdrowienia Limp / Fell
ODPOWIEDZ