Powiedz to moim córkomMarek_bf pisze:... gdyż kredki to przeżytek
Przywitania
Re: Przywitania
-
egzemplarz
- Nowy

Co by tu o sobie powiedzieć.
Imię me brzmi Andrzej. W internecie krążę pod co najmniej trzema nickami, lecz egzemplarz to mój ulubiony. Interesuję się: muzyką(głównie rock, punk, punk rock, reage, ska itp, lecz nie tylko), fantasy, literaturą wszelką, tworzeniem stron www i pisaniem. Nie lubię piłki nożnej, ani grać w nią, ani oglądać. Wiosen mam tyleż, iż znajduję się w klasie gimnazjalnej pierwszej. Nie lubię osób kaleczących mowę polską w piśmie, oraz mowie(chodzi mi głównie o ortografię i używanie słów typu: lol, rotfl, zonk i podobne wytwory GG, czy mowy potocznej). Moje motto życiowe znajdziecie w moim podpisie. Mam nadzieję, że webmaster, lub informatyk nie równa się "nudziarz".
To tyle na dziś
.
Imię me brzmi Andrzej. W internecie krążę pod co najmniej trzema nickami, lecz egzemplarz to mój ulubiony. Interesuję się: muzyką(głównie rock, punk, punk rock, reage, ska itp, lecz nie tylko), fantasy, literaturą wszelką, tworzeniem stron www i pisaniem. Nie lubię piłki nożnej, ani grać w nią, ani oglądać. Wiosen mam tyleż, iż znajduję się w klasie gimnazjalnej pierwszej. Nie lubię osób kaleczących mowę polską w piśmie, oraz mowie(chodzi mi głównie o ortografię i używanie słów typu: lol, rotfl, zonk i podobne wytwory GG, czy mowy potocznej). Moje motto życiowe znajdziecie w moim podpisie. Mam nadzieję, że webmaster, lub informatyk nie równa się "nudziarz".
To tyle na dziś
Witam wszystkich, trafiłem na tą stronę z googli, ma bardzo wysokie pozycje na zwykłe hasła np. nazwy uzytkowników gratulacje 
-
mir123bych
- Nowy

- Kontakt:
heh Witam i ja na forum, kredki są fajne ale w przerwie pracy na kompie 
Witam
Imię Grzesiek , pochodzenie Kraków
lat , hmm już będzie 21 niedługo.
Zainteresowania-
Kobieta
, muzyka , od niedawna flash i projektowanie stron
pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
Imię Grzesiek , pochodzenie Kraków
lat , hmm już będzie 21 niedługo.
Zainteresowania-
Kobieta
pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
Witaj Grzechu, obyśmy wspólnie zyskali poprzez Twoje przybycie. 
Witam
jestem początkującym webmasterem... a raczej administratorem. Mam nadzieję, że znajdę tu sporo rad i uwag.
Sam też służę pomocą, jeśli będę mogł w jakiejś dziedzinie.
Pozdrawiam
Kuba Drewa
jestem początkującym webmasterem... a raczej administratorem. Mam nadzieję, że znajdę tu sporo rad i uwag.
Sam też służę pomocą, jeśli będę mogł w jakiejś dziedzinie.
Pozdrawiam
Kuba Drewa
Witaj Drewa. Póki co zmieniłem Twój podpis, na maksimum regulaminowe, czyli cztery linijki. Nie czytało się regulaminu 
ja tez mysle ze będzie dobrze:) jak bede mogl w czyms pomoc to pomoge:)
jak juz mowilem ucze sie dopiero wiekszosc na swoich wytworach fantazji i rozwiazan:D dopiero jak czegos nie wiem konkretnie lub znalesc nie moge to pisze:) a trafilem tu bo nie wiedzialem jak zrobic dziek w banerze zeby zacza grac po najechaniu na niego dokopalem sie jak sie to robi w marco srednio mi to wyszlo ale sie udalo(chyba):D nie wiem jeszcze jak to zrobic w swish'u
ale podejzewam ze dojde do tego
pozdrawiam
i do spania 
jak juz mowilem ucze sie dopiero wiekszosc na swoich wytworach fantazji i rozwiazan:D dopiero jak czegos nie wiem konkretnie lub znalesc nie moge to pisze:) a trafilem tu bo nie wiedzialem jak zrobic dziek w banerze zeby zacza grac po najechaniu na niego dokopalem sie jak sie to robi w marco srednio mi to wyszlo ale sie udalo(chyba):D nie wiem jeszcze jak to zrobic w swish'u
Witam jestem nowa.Może być;)?
Witam
Jestem TU nowy, to moj 1 post 
Witam!
Witam całą społeczność forum.webinside.pl.
Jestem z wybrzeża i troszkę fotografuję.
Jestem z wybrzeża i troszkę fotografuję.