Witam, co sądzicie o tej stronie?
http://2000linkow.pl
Strona ma pomóc w zwiększeniu oglądalności i pozycjonowaniu stron.
Jeśli chodzi o noty tej strony są jak narazie niskie, ale dlatego, że jest
to nowy serwis. Strona jest cały czas pozycjonowana.
2000linkow.pl
Re: 2000linkow.pl
Nawet fajna, mi sie podoba.
I jak już bym chciał kupić ten link to gdzie jest podane jak wysłać kase i nr. konta?
I jak już bym chciał kupić ten link to gdzie jest podane jak wysłać kase i nr. konta?
Numer konta wraz z wygenerowanym numerem ID wysyłany jest na adres e-mail podany w formularzu.
Wszystko dokładnie opisane jest w Faq-u
Wszystko dokładnie opisane jest w Faq-u
Jeśli na stronie, na której umieszcza się linki, jest masa linków wychodzących (tak jak w tym przypadku), nie pomoże to ani w zwiększeniu oglądalności (chyba że ktoś chce wpatrywać się w nie i szukać tego co go interesuje, ale prędzej zrobi to przez google), ani w pozycjonowaniu, ponieważ takie linki mają niewielką wartość. Tym bardziej, że strona jest nowa.Strona ma pomóc w zwiększeniu oglądalności i pozycjonowaniu stron.
ps. Pod jakimi hasłami pozycjonujesz tę stronę?
... ale zawsze znajdą się tacy frajerzy co o tym nie wiedzą i zapłacą....
Jeśli chodzi o katalogi stron to: linki, pozycjonowanie, pozycjonowanie i optymalizacja, SEO
Słowa kluczowe: link, kup link, linki, PageRank, google, pozycjonowanie, katalogi stron, dobre strony, www, oglądalność, 2000linkow.pl, faq
Jeśli strona ma wysokie PageRank, częste odwiedziny robotów to chyba jest to pomocne w pozycjonowaniu.
Każda zaindeksowana strona to plus. Prawda?
Oczywiście żeby ten serwis ruszył musi mieć wysokie noty. Mam nadzieję, że w niedługim czasie
PageRank zacznie wzrastać, ponieważ cały czas pozycjonuję tą strone.
Słowa kluczowe: link, kup link, linki, PageRank, google, pozycjonowanie, katalogi stron, dobre strony, www, oglądalność, 2000linkow.pl, faq
Jeśli strona ma wysokie PageRank, częste odwiedziny robotów to chyba jest to pomocne w pozycjonowaniu.
Każda zaindeksowana strona to plus. Prawda?
Oczywiście żeby ten serwis ruszył musi mieć wysokie noty. Mam nadzieję, że w niedługim czasie
PageRank zacznie wzrastać, ponieważ cały czas pozycjonuję tą strone.