Znalazłem dzisiaj ciekawy hosting www.activhost.pl mimo że działają od bardzo krótkiego czasu to szybko i błyskawicznie założono mi konto gorąco polecam ! ! !
[Hosting] ActivHost.pl
-
damianosss2006
- Kontakt:
[Hosting] ActivHost.pl
Witam
Znalazłem dzisiaj ciekawy hosting www.activhost.pl mimo że działają od bardzo krótkiego czasu to szybko i błyskawicznie założono mi konto gorąco polecam ! ! !
Ostatnio zmieniony śr lut 14, 2007 11:12 pm przez damianosss2006, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DamianMActivhost.pl
- Kontakt:
Re: [Hosting] ActivHost.pl
Witam:)
Tak przeglądam forum i przeglądam chciałem sam zareklamować nasz nowo powstały hosting ale jak widzę wszystko dzieje się samo cieszy mnie to
Dzisiaj a właściwie przed chwilką zaktualizowaliśmy naszą ofertę dostajecie więcej za te samą cenie
zapraszam do działu Oferta na naszej stronie www.activhost.pl/oferta.php
Przy zakupie na rok – 30 % z całości kosztów
#########################################
Pozdrawiam Ekipa ActivHost.pl
Tak przeglądam forum i przeglądam chciałem sam zareklamować nasz nowo powstały hosting ale jak widzę wszystko dzieje się samo cieszy mnie to
Dzisiaj a właściwie przed chwilką zaktualizowaliśmy naszą ofertę dostajecie więcej za te samą cenie
Przy zakupie na rok – 30 % z całości kosztów
#########################################
Pozdrawiam Ekipa ActivHost.pl
-
marcinucha
Po pierwsze - co to? jakaś prowokacja? Typowa kryptoreklama.
Po drugie - Nie chciałbym u Was hostingu za darmo. Żadnego adresu tylko imię i inicjał nazwiska. Jak w kronice kryminalnej.
Po trzecie - Wszystkiego najlepszego z okazji "18" dla Piotra F. właściciela ActivHost
Po drugie - Nie chciałbym u Was hostingu za darmo. Żadnego adresu tylko imię i inicjał nazwiska. Jak w kronice kryminalnej.
Po trzecie - Wszystkiego najlepszego z okazji "18" dla Piotra F. właściciela ActivHost
-
DamianMActivhost.pl
- Kontakt:
Po 1 to nie on jest właścicielem tylko moim zastępcą 
Po 2 dziękuje on za życzenia
Po 3 adresu fakt nie ma ale będzie
Po 4 nie padniemy po paru m-c jak to nieraz bywa z takimi wiec gwarancja poprawnego działania hosta jest
Po 5 to nie jesteśmy na ty więc powinieneś napisać u Państwa a nie u was.
Pozdrawiam Admin ActivHost.pl
Po 4 nie padniemy po paru m-c jak to nieraz bywa z takimi wiec gwarancja poprawnego działania hosta jest
-
marcinucha
Czegoś tu nie rozumiem. Jak można być zastępcą właściciela? Albo jest właściciel albo są współwłaściciele. O "zastępcy właściciela" słyszę pierwszy raz.DamianMActivhost.pl pisze:Po 1 to nie on jest właścicielem tylko moim zastępcą
Napisanie na forum zapewnienia "nie padniemy po paru m-c" nie jest żadną gwarancją. Popularne powiedzenie mówi, że papier przyjmie wszystko. Klawiatura też.
Skoro nie jesteśmy na ty, to dlaczego użytkowniku DamianMActivhost.pl piszesz do mnie "powinieneś" a nie "powinien Pan"?
Sprzedaż hostingu to nie jest sprzedaż pietruszki na targu. Troche profesjonanalizmu jest wymagane.
-
DamianMActivhost.pl
- Kontakt:
No więc właśnie Panie marcinucha trochę profesjonalizmu 
Pozdro
dane już są w płatnościach ;]
Pozdro
-
marcinucha
No teraz to już jest pełen profesjonalizm z waszej strony