Mam pytanie czy na Windowsie 2003 takie serwery jak :
Krasnal lub Foxserv będą chodziły ? Wiem że dobrze chodzą na Win98 i win2000. Windows 2003 z tego co się orientuję jest następcą Win2000 czy coś tam takiego, w kazdym razie sterowniki pasują od win2000 do niego. Jeżeli ktoś wie cos na ten temat prosił bym o pomoc, z góry dziękuję.
Windows 2003
Re: Windows 2003
Owszem, powinny działać. Mi Apache 2 działa
Dzięki za odpowiedź.
Osobiście zalecam korzytsanie z wbudowanego IIS 6.0. Jest lepszy i łatwiejszy w obsłudze niż wyżej wymienione.
No, zależy dla kogoOsobiście zalecam korzytsanie z wbudowanego IIS 6.0. Jest lepszy i łatwiejszy w obsłudze niż wyżej wymienione.
Poza tym lepiej używać Apacha, ponieważ jest na większej liczbie serwerów w internecie...
Nie bende sie kłócił. Ale jak mas sie windows 2003. To po co go zasyfiać jakimś dodatkowym softem. Skoro cały system to serwer.
ktos kiedys powiedzial (sorki za slowo - to cytat) "ludzie jedzcie [cenzura] 6 miliardow much nie moze sie mylic". a potem sie dziwia ze im serwer windowsowny dziala niestabilnie i obciaza procki na maxa. jest dedykowane narzedzie, zoptymalizowane i wygodne - iss. a krasnale i inne badziewa dla amatorow ktorzy php nie potrafia skonfigurowac wywalcie do kosza.