[pomoc] sprawdzanie słów kluczowych

Zagadnienia związane z pozycjonowaniem stron WWW, reklamą kontekstową i linkami sponsorowanymi. Dyskutujemy robotach wyszukiwarek, skuteczności, pomysłach i nowych trendach związanych z promowaniem stron WWW w wyszukiwarkach.
dzieciol4
Nowy
Nowy

[pomoc] sprawdzanie słów kluczowych

Post autor: dzieciol4 »

Witam!
Jak sprawdzic po jakich slowach userzy wyszukuja moja strone w wyszukiwarce? Skad przybywaja to mam w statach stronki ale po jakich slowach wyszukuja moja strone i do niej trafiaja nie wiem.
Pozdrawiam
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [pomoc] sprawdzanie słów kluczowych

Post autor: Riklaunim »

Jeżeli masz konto obsługujące PHP to jest dobrze, jak i MySQL to jest jeszcze lepiej... w ostateczności ujdzie CGI

- IPlog - wymaga tylko PHP, zapisuje do TXT m.in. adresy stron z których przychodzą odwiedzający
- Szewo Referer - Wymaga MySQL ale ma ładne statystyki dla wyszukiwarek

Przykład IpLOG
Przykład SZewo Referer

Jak zainstalujesz to daj ew. link :) ciekawe są takie statystyki :P :twisted:
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

Ten skrypt, który przedstawieś jest u nas w dziale download, a poza tym - wydaje się , że nie trzeba posiadać php etc, wszak statystyki Gemius zawierają dane o które pyta dzieciol4, są z jakich szukarek,. ile, z jakich słów z pełniejszą statystyką i wykesami. Fajne to :wink:
mrdarek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: mrdarek »

Eee tam - nie do pobicia są staty "level ten". Wymagane jest konto z CGI do ich zainstalowania. Przykładowe moje staty można zobaczyć pod tym linkiem:
http://www.dizzy.gex.pl/non-cgi/l10hc/L ... orter.html
ODPOWIEDZ