[Ocena] Strony o Babiej Górze
Re: [Ocena] Strony o Babiej Górze
Z wyłączonym flashem mam coś takiego:
Twoja przeglądarka nie potrafi wyświetlić animacji Flash. Możesz pobrać odpowiedni plug-in ze strony: http://www.macromedia.com/go/getflashplayer.
Jeżeli nie chcesz tego robić poruszaj się po stronie za pomocą lików:
Dojazd z:Krakowa, Wadowic, Suchej Besidzkiej Przyroda: Geografia, Rośliny, Zwierzęta Na szlaku Ścieżki, Schroniskio, PTTK-GOT, Zdjęcia: Galeria1, Galeria2, Galeria3 Dodatki:Poezja Babiogórska
IMO wszystko więc działa...
Twoja przeglądarka nie potrafi wyświetlić animacji Flash. Możesz pobrać odpowiedni plug-in ze strony: http://www.macromedia.com/go/getflashplayer.
Jeżeli nie chcesz tego robić poruszaj się po stronie za pomocą lików:
Dojazd z:Krakowa, Wadowic, Suchej Besidzkiej Przyroda: Geografia, Rośliny, Zwierzęta Na szlaku Ścieżki, Schroniskio, PTTK-GOT, Zdjęcia: Galeria1, Galeria2, Galeria3 Dodatki:Poezja Babiogórska
IMO wszystko więc działa...
w szkole na kompie o którym mówiłem wygląda to tak:
www.babia.sucha.pl/to.bmp
ale skoro mówisz że jest ok no niech będzie że to tylko pojedynczy wyjątek
www.babia.sucha.pl/to.bmp
ale skoro mówisz że jest ok no niech będzie że to tylko pojedynczy wyjątek
Na screenie widzę, że stronę otworzyłeś w IE. Nie wiem, jak w IE wygląda wyłączanie flasha, więc się nie wypowiem. W każdym razie w Operze działa. Nie wiem, jak to jest w Geckowaych, bo tam nie umiem wyłączyć flasha.
Mam pytanie w Jakim Programie robiłeś te strone??:>
to w miare oczywiste...
menu to Flash + photo shop7
całość to notatnik, ewentualnie pajączek
menu to Flash + photo shop7
całość to notatnik, ewentualnie pajączek
Wszyscy się czepiają, a mi się podoba, bo jest .. ładna
Ale żeby nie było że tu kadzę, dorzucę 2 ziarnka pieprzu:
1) menu 'Dojazd Przyroda Na szlaku...' : jak szybko myszą przejeżdżam, to wyswietlając kolejne podmenu nie zawsze zdąży zgasić poprzednie, i staje sie to nieczytelne...
2) jest nastrojowo, ale po pewnym czasie troszkę smutno... Czy tam zawsze jest deszczowo i mgliście?
1) menu 'Dojazd Przyroda Na szlaku...' : jak szybko myszą przejeżdżam, to wyswietlając kolejne podmenu nie zawsze zdąży zgasić poprzednie, i staje sie to nieczytelne...
2) jest nastrojowo, ale po pewnym czasie troszkę smutno... Czy tam zawsze jest deszczowo i mgliście?
Po 2,5 rozku chcaiłbym ponowić wątek
Nowa wersja: www.babia.sucha.pl/index2
Gdzie mam błąd, przez który w operze i IE wyśrodkowuje mi tekst? Ja chcę żeby był wyrównany do lewej
Nowa wersja: www.babia.sucha.pl/index2
Gdzie mam błąd, przez który w operze i IE wyśrodkowuje mi tekst? Ja chcę żeby był wyrównany do lewej
...
Kod: Zaznacz cały
<!DOCTYPE HTML>
<html =""><head>Re: [Ocena] Strony o Babiej Górze
Jeżeli dobrze zrozumiałem i wykonałem to nic to nie dało. Dalej jest wszystko wyśrodkowane :/ teraz już na głównej www.babia.sucha.pl
...
Daruje sobie jakiekolwiek uwagi o poprawnosci kodu i napisze tylko co trzeba zrobic zeby bylo jak chcesz:
- usun to "coś" co ma robic za doctype z samego poczatku strony czyli usun
- a teraz popraw znacznik html, czyli zrob tak zeby wygladal nastepujaco:
- po tych niewielkich zmianach masz co chciales a przy okazji sa "tylko" 34 bledy a nie 46 
- usun to "coś" co ma robic za doctype z samego poczatku strony czyli usun
Kod: Zaznacz cały
<!DOCTYPE HTML>Kod: Zaznacz cały
<html>Re: [Ocena] Strony o Babiej Górze
Wiem wiem możesz dać mi linka do strony która sprawdza kod?
A <!DOCTYPE HTML> dodaje mi się sam na serwerze chyba bo ja tego nie wpisalem ale narazie nic nie mowie sprawdzimy jak zmienie.
A <!DOCTYPE HTML> dodaje mi się sam na serwerze chyba bo ja tego nie wpisalem ale narazie nic nie mowie sprawdzimy jak zmienie.
...
validator.w3.orgmożesz dać mi linka do strony która sprawdza kod?