[propozycja] Nowa kategoria na forum o serwerach, hostingach
[propozycja] Nowa kategoria na forum o serwerach, hostingach
Witam.
Proponuję założyć nową kategorię na forum o serwerach, hostingach i domenach.
Przydałoby się to z pewnością, bo dzięki temu moglibyśmy wymieniać opinie o firmach hostingowych, oferujących domeny itp.
Proponuję założyć nową kategorię na forum o serwerach, hostingach i domenach.
Przydałoby się to z pewnością, bo dzięki temu moglibyśmy wymieniać opinie o firmach hostingowych, oferujących domeny itp.
Re: [propozycja] Nowa kategoria na forum o serwerach, hostingach
Jestem jaknajbradziej na TAK. Wielu osobą by to pomogło np. gdyby ktoś chciał wykupić mijesce na płatnym serweze itp.
JESTEM NA TAK !!! Zdecydowanie popieram. Ale czy doczeka sie realizacji ??
Dzisiaj wyjeżdżam więc nie będę mógł "walczyć" o tą nową kategorię, więc powieżam to Wam (Inside i And|Rew). Myślę, że ta nowa kategoria naprawdę się przyda. Bo chcąc osiągnąć sukces trzeba mieć dobry serwer i dobrą domenę. A początkującym (i nie tylko) przyda się ten dział, na którym będą mogli wymieniać poglądy (pozytywne i negatywne) o poszczególnych firmach hostingowych i rejestrujących domeny. Nie którzy nie mają pojęcia ile to będzie kosztować, a w sieci można znaleźć wiele firm, które oferują serwery dosłownie za grosze, tylko nie wiadomo czy im można "ufać".
Gorąco pozdrawiam!
Gorąco pozdrawiam!
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Załatwione
Dziś w nocy będzie nowy dział na forum. Myślę, że to dobra propozycja i tematy tam będą przydatne i warte uwagi. Oceniać tam będziemy serwery płatne, ale chyba będzie miejsce na poglądy zwiazane z darmochą. Zobaczymy..
To ja sie zgłaszam na ochotnika do podania linków do darmochy. I nie daje żadnej gwarancji że jeszcze te linki działają.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Mylimy pojęcia. Dział na forum ma być utworzony do wymiany poglądów. Zbiór linków macie w dziale Katalog Gratisów i chyba nie ma potrzeby pisać jeszcze raz tego samego.
Mi chodzi o przyklejony temat gdzie można by było dawać (zgłaszać) darmowych usługodawców. W końcu kilkuset użytkowników to nie to samo co jeden redaktor