Może to i moje osobiste spostrzeżenie ale na większości stron jakich bywam (nie mówię że profesjonalnych) grafiki są .gif-ami.Stig pisze:(...) Bardzo zaciekawiłeś mnie stwierdzeniem, iż GIFy wykorzystywane są cześciej (od czego?) do animacji - jest to Twoje osobiste odczucie, czy jednak możesz to udowodnić?krzychos7 pisze:Może powstał ale według mnie liczy się to w jaki sposób jest wykorzystywany. A .gif-ów nie zastąpił bo są one częściej wykorzystywane do animacji.
Nie wspominając o blogach których twórcy nierzadko chyba niewiedzą o istnieniu .png i zapominają o .jpg.
No wiem że pomyliłem sie z tym 'ortograficznym'. Chodziło mi że w ogóle błąd. A to że mały (wręcz maleńki porównując błędami i literówkami moich znajomych na GG, no i moich też).Stig pisze:Jestem ciekaw, w którym miejscu w wyrazie "możlwiości" widzisz błąd ortograficzny, gdyż ja dostrzegam tam jedynie literówkę?krzychos7 pisze:błąd ortograficzny (ja nic do tego nie mam ale mi zwracali uwagę)
Jakby co dalszą dyskusje proponuje prowadzić przez prywatne wiadomości lub w oddzielnym temacie.