[Wykonam] Projekty od 30 zł !
-
jacekbarwacz
- Nowy

[Wykonam] Projekty od 30 zł !
Wykonam najtańsze a zarazem perfekcyjne projekty stron internetowych. www.designpro.bee.pl więcej info [email protected] lub gg 2211106
-
michal1991
- Nowy

Re: [wykonam] Projekty od 30 zł !
perfekcyjne? 30 zł?
Re: [Wykonam] Projekty od 30 zł !
Koleś ,*** stad ,bo ja bym cię juz udusil za projekty od 300 zl !!!! Niszczysz rynek ,jakie ty masz stawki za godzine ?!! 2 zlote ?!
Piona za psucie rynku!!!
-
jacekbarwacz
- Nowy

ej o co wy sie czepacie? Poprostu laye są wysokiej jakości a cena jak nigdy do tąd od 30 zł. Na stronie napisane jest ze od 30 zł . Strona na wyższym poziomie to koszt około 80 pln. Prosta ale ładna juz od 30 zł. Szlag mnie trafia jak widzie bardzo prosta strone za 100pln a żal mi tych którzy to kupują. Strone robie szybko ale ładnie i elegancko. Niechce złotych gór za strone. Robie to dla przyjemności. Coś w tym złego ??
Cena 30 zł za grafike. Ciecie za dodatkową opłatą.
Cena 30 zł za grafike. Ciecie za dodatkową opłatą.
Człowieku ,nie zdajesz sobie sprawy ile ludzi z tego żyje i ciężko haruje nawet po nocach ,w stresie aby mieć za to rozsądne pieniądze !!!!jacekbarwacz pisze:Robie to dla przyjemności. Coś w tym złego ??
-
gamershell
- Nowy

- Kontakt:
Racja. Jest wiele osób prywatnych, które pracuja nad takimi zleceniami ale nie biora za to 30 zł ani nawet 80. Minimalny koszt takiej usługi to przynajmniej 100- 150 zł. Dzis cena przemawia za jakoscią, a to co napisales mowi samo za siebie.
-
jacekbarwacz
- Nowy

Ale jeżeli rzeczywiście lay jest dobry to czemu nie moge sprzedać go za niższa cene ? Niska cena = wiele klientów = większy zysk , wysoka cena = mniej klientów = mniejszy zysk Rozumiem że zyski mniej więcej się wyrównają ale istnieje też takie coś jak konukrencja.
Przykładowy lay www.designpro.bee.pl/1.jpg - 50pln dużo czy mało ?
Przykładowy lay www.designpro.bee.pl/1.jpg - 50pln dużo czy mało ?
O matko !!!! 60 zł ,ile jesteś w stanie tego zrobić na miesiąc ? żeby wyzyć na poziomie musiałbyś sprzedać co najmniej 50 lay'ów !! Miesiąc ma 30 dni ,więc to co mówisz jest jakimś nonsensem !!! Daj ludziom z tego żyć ,a jak traktujesz to jako przyjemność to może zacznij za darmo robić ?! z czasem zobaczysz jak dzisiaj ciężko jest w tej branży ,gdy zjawia się ktoś taki jak ty i nagle oferuje projekty za psie ,co ja mówie ,to nie są nawet psie pieniadze ! chyba jakas jałmużna ,no normalnie tylko wyjść na ulice i ustawić koszyk przed sobą.
BTW: Ile ty masz lat chłopcze ? 14 ,16 ? masz jeszcze mleko pod nosem więc zrozum ludzi ,którzy z tego żyją i mają nie jedną noc zawarwaną bo zleceniodawca odrzucił projekt ,lub domaga się poprawek.
Proponuje usunąć ten temat ,a najlepiej zbanować tego dzieciaka.
BTW: Ile ty masz lat chłopcze ? 14 ,16 ? masz jeszcze mleko pod nosem więc zrozum ludzi ,którzy z tego żyją i mają nie jedną noc zawarwaną bo zleceniodawca odrzucił projekt ,lub domaga się poprawek.
Proponuje usunąć ten temat ,a najlepiej zbanować tego dzieciaka.
-
jacekbarwacz
- Nowy

Jeżeli zleceniodawca od początku ma zamiar kupić strone wysokiej klasy to odrazu pójdzie do wysoko zaawansowanych grafików. Ale jeżeli osoba prywatna chce zrobić własną strone lub mała firma zareklamować się w sieci to choćby projekt był o niebo lepszy nie wierze, że kupi go za cene 600 zł. Swoją oferte kieruje głównie do osób prywatnych, którzy chca wystartować z serwisem o swojej ulubionej tematyce. Kto wtedy ma kase na laya za 600 zł ? Rozumiem jeżeli większa firma kupuje strone to zainwestuje te pieniądze. Ale wtedy nie robie żadnej konukrencji bo moje zdolności i tak nie zadowoliły by takiego zleceniodawcy. Moją ofertą chciałem zachęcić także innych ludzi którzy chcieli by miec swoją strone za mniejsze pieniądze. Coś złego ze im to umożliwiam?
W sumie bardzo fajnie dla osób chcących tanio zrobić swój prywatny serwis albo stronę domową jednak duży cios dla ludzi, którzy zajmują sie tworzeniem stron zawodowo.
Recepta na tak niskie ceny jest jedna, osoba ta nie ma legalnego oprogramowania oraz nie płaci podatków z osiąganych zysków i z pewnością z tego nie żyje. Gdyby sobie wliczył powyższe rzeczy to takiej ceny by nie było ;>
Recepta na tak niskie ceny jest jedna, osoba ta nie ma legalnego oprogramowania oraz nie płaci podatków z osiąganych zysków i z pewnością z tego nie żyje. Gdyby sobie wliczył powyższe rzeczy to takiej ceny by nie było ;>
-
jacekbarwacz
- Nowy

Co do legalności oprogramowania to niestety jesteś w błędzie. Po ostatnim najeździe policji byłem zmuszony zainwestować. Co prawda nie nowy ale na allegro można naprawde kupić za niezłe pieniądze.
Co do psucia rynku. To niezgadam się bo jeżeli osoba prywatna niema pieniędzy na lay za 600 zł. to nie będzie musiała zrezygnować z zakupu. A jeżeli większa firma ma zamiar kupić lay to zainwestuje te 600 zł. bo jestem pewien, że takie strony są dużo lepsze. Ale co ma zrobić dzieciak który chciałby sobie założyć strone o swojej ulubionej grze? Zbierać 600 zł ?
Co do psucia rynku. To niezgadam się bo jeżeli osoba prywatna niema pieniędzy na lay za 600 zł. to nie będzie musiała zrezygnować z zakupu. A jeżeli większa firma ma zamiar kupić lay to zainwestuje te 600 zł. bo jestem pewien, że takie strony są dużo lepsze. Ale co ma zrobić dzieciak który chciałby sobie założyć strone o swojej ulubionej grze? Zbierać 600 zł ?
-
michal1991
- Nowy

Ile masz wogóle lat? 13?