i powiem co mnie boli
stron NIJAKICH jest cała masa no i niestety bedzie duzo wiecej bo za robienie stron zabieraja sie osoby ktore sie na tym nie znaja, lub którym sie wydaje ze sie znaja. Nie mam nic przeciwko temu zeby Jasiu zrobił sobie stronke domowa z filmikami z wycieczki i ksiega gosci dla siebie i kolegów z klasy, ale jesli strona ma byc dla róznych odbiorcow czy to strona sklepu, czy firmy... to niech ona bedzie profesjonalna.
Mielismy kilka przykładów tutaj na forum stron niby firm robiacych strony , których strona była źle zrobiona... to mowi samo za siebie!
Czesto jest tez tak ze ktos robi bardzo dobra grafike i pozniej wszystko psuje kodem, albo ma bardzo dobrze zakodowana strone ale znowu grafika zniecheca.
Albo jestes grafikiem albo koderem... (co jest do wszystkiego jest doniczego).
Ja np znam html i css na tyle zeby zakodowac strone, ale tego nie robie bo nie jestem w stanie byc na bierzaco w tematach zwiazanych z grafika i kodowaniem jednoczesnie.
I wiem ze ktos kto sie zajmuje kodowaniem zrobi to profesjonalnie, bo sie tylko tym zajmuje.
To mnie własnie boli.
A co do strony to jest własnie nijaka (oceniam pod wzgledem grafiki, koder oceni kod
bardzo słaba animacja, wrecz brzydka,
kolory mdłe,
pozycje w menu zlewaja sie,
ten redjus pod menu z wycinkiem kawałka topu - brzydki,
-----------------------------------------------------------------------------------
przerobienie kilku tutoriali to jeszcze nie wszytko...