Jesteś z Wrocławia lub okolic? Szukasz najlepszej imprezki w mieście? DObrze trafiłeś. Bansonalia to nie tylko cykl imprez trwajacych caly rok ale bansowy tryb życia. Wejdz i przyłącz sie do nas. Pisząć na naszym FORUM mozna wygrac nawet 50zł na bar. Zajrzyj : adres usunięto
Pzd
Proponowalibyśmy uwzględnić w treści posta prośbę o ocenę strony, gdyż w innym razie będziemy zmuszeni do interpretacji tego tematu jako spam, co związane byłoby z zablokowaniem wątku i usunięciem adresu
W związku z brakiem jakielkowiek reakcji temat zostaje zablokowany, a adres usunięty.
Stosuj pojedyńczy znak wykrzyknienia/pytajnika (Forum to nie Gadu-Gadu) [poprawione]
[Strona] Bansonalia.pl
Re: [Strona] Bansonalia.pl
całkiem fajna stronka przyjemne kolory muzyczka tylko jedno ale animacje z topu to chyba żywcem wziołęś z www.radioparty.pl
To była animacja z szablonu króra poprawiłem // zwróć uwage ze u mn ie babki tanczace sa cale a na tej stronie co podales sa nie rowne i zanikaja
)
no ale przyznasz że te same babki sa na www.radioparty.pl
no to ci wlasnie tlumacze ze to z szablonu tylko tam gosciu sie nie pofatygowal poprawic ich. :]
no ok niepłacz tylko zwróciłem ci uwage że już gdzieś to widziała a co do tego że szablonu to nie che mi sie w to wierzyć bo strona ww.radioparty.pl zatrudniła firme to laya i nie sadze aby to był szablon a jesli sie myle to daj link do tego szablonu
Fonty na buttonach pixelozy dostały. Do poprawki:)