Zobacz jak zbudowane jest to i przystosuj do własnych potrzeb.
Przyklad
zamykanie animacji
Re: zamykanie animacji
Nie wiem, w czym problem kod z pauza działa prawidłowo. notabene mieszasz w tym kodzie AS raz stosując zdarzenia wewnątrz obiektów raz jakio uchwyty funkcji.
Moja rada: Poznaj podstawy i dopiero bierz się za sterowanie.
Moja rada: Poznaj podstawy i dopiero bierz się za sterowanie.
Ta wiedza nic nie zmieni, skrypt działa prawidłowo błędy popełniasz w innym miejscu pewnie w adresowaniu.
Widzisz, ja chętnie pomagam ludziom, który interesują się Flashem, ale praktycznie zawsze wymagam znajomości podstaw, gdyż podstaw można się nauczyc wpisując w Google zapytanie FLASH KURS.
Masz rację zazwyczaj nie mam czasu na tłumaczenie podstaw.
Po tym ze strona ma być do końca tygodnia na serwerze mniemam, iż nie robisz jej dla siebie i stąd Twoje zniecierpliwienie, bo ktoś naciska, wynika z tego wniosek, który potraktuj jak radę;
Nie zobowiązuj się do wykonania rzeczy, do której wykonania nie posiadasz odpowiedniej wiedzy.
Masz rację zazwyczaj nie mam czasu na tłumaczenie podstaw.
Po tym ze strona ma być do końca tygodnia na serwerze mniemam, iż nie robisz jej dla siebie i stąd Twoje zniecierpliwienie, bo ktoś naciska, wynika z tego wniosek, który potraktuj jak radę;
Nie zobowiązuj się do wykonania rzeczy, do której wykonania nie posiadasz odpowiedniej wiedzy.
Powiedz mi gdzie tutaj pisałeś o preloaderze?
Siła rzeczy na forum powinno się poruszać problemy przy rozwiązywaniu, których wyczerpałeś wszystkie inne możliwe środki i nie wiesz, co zrobić dalej.
Ty nie wyczerpałeś tych środków.
Możesz zostać, możesz odejść gdzieś indziej, taka jest zaleta Internetu, jak byś nie postąpił proponuje zapoznać się z tym tekstem. Może nie będziesz musiał ciągle odchodzić. Zobacz
Jeżeli jednak zdecydujesz się zostać to zrozum Twój kod działa prawidłowo, błąd popełniasz gdzieś indziej a ja nie mogę nic zrobić nie znając struktury aplikacji, czyli nie widząc pliku *.fla.
Siła rzeczy na forum powinno się poruszać problemy przy rozwiązywaniu, których wyczerpałeś wszystkie inne możliwe środki i nie wiesz, co zrobić dalej.
Ty nie wyczerpałeś tych środków.
Możesz zostać, możesz odejść gdzieś indziej, taka jest zaleta Internetu, jak byś nie postąpił proponuje zapoznać się z tym tekstem. Może nie będziesz musiał ciągle odchodzić. Zobacz
Jeżeli jednak zdecydujesz się zostać to zrozum Twój kod działa prawidłowo, błąd popełniasz gdzieś indziej a ja nie mogę nic zrobić nie znając struktury aplikacji, czyli nie widząc pliku *.fla.