[Framework] Implementacja MVC w PHP

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
splatch
Nowy
Nowy
Kontakt:

[Framework] Implementacja MVC w PHP

Post autor: splatch »

Proszę o opinię na temat kodu :)

http://framework.dywicki.pl
Ostatnio zmieniony pn lut 13, 2006 8:31 am przez splatch, łącznie zmieniany 2 razy.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [Framework] Implementacja MVC w PHP

Post autor: slaveman »

robiłeś sam go bo wydaje mi sie dziwnie podobny do mojego a można go znaleźć w internecie bo dodałem go do paru stronek dla przykładu pokazuje www.slaveman.rar.pl
viraptor
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: viraptor »

Slaveman - to mnie rozbawiłeś jak nigdy :D
Widać nawet nie wiesz co zostało dane do oceny ;)

Co do framework'u ciekawy dosyć... przeglądałem tylko kod, ale podobają mi się servisy i modułowość - no i MVC przede wszystkim. To tak po wierzchu.
Chciałbym to zobaczyć w działaniu - masz może paczkę z tym wszystkim (albo dojście do tego svn'a)? Bo troche ciężko się to ogląda na stronie / ściąga po pliku, a chciałem to potestować.

Aha - i takiej rzeczy nie rozumiem... te fragmenty javy i BuildTool'a to pozostałości po środowisku Eclipse'a (wygląda mi na debuger php), czy jakaś część projektu?
splatch
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: splatch »

BuildTool to taski dla phinga (http://phing.info), póki co jest ich niewiele ale w przyszłości planuję dopisać kolejne.
Repozytoria:
svn://ivpro.net/PSF - framework
svn://ivpro.net/PSE - przykładowy webapp
Kod jest mocno rozgrzebany i jego uruchomienie wymaga małego zabiegu -trzeba odpowiednio zmodyfikować Example/var/ClassMap.php.

file.php w example to faktycznie pozostałość z debuggera PHP, który uruchamiałem pod eclipse.
ODPOWIEDZ