http://framework.dywicki.pl
[Framework] Implementacja MVC w PHP
-
splatch
- Nowy

- Kontakt:
[Framework] Implementacja MVC w PHP
Ostatnio zmieniony pn lut 13, 2006 8:31 am przez splatch, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [Framework] Implementacja MVC w PHP
robiłeś sam go bo wydaje mi sie dziwnie podobny do mojego a można go znaleźć w internecie bo dodałem go do paru stronek dla przykładu pokazuje www.slaveman.rar.pl
Slaveman - to mnie rozbawiłeś jak nigdy 
Widać nawet nie wiesz co zostało dane do oceny
Co do framework'u ciekawy dosyć... przeglądałem tylko kod, ale podobają mi się servisy i modułowość - no i MVC przede wszystkim. To tak po wierzchu.
Chciałbym to zobaczyć w działaniu - masz może paczkę z tym wszystkim (albo dojście do tego svn'a)? Bo troche ciężko się to ogląda na stronie / ściąga po pliku, a chciałem to potestować.
Aha - i takiej rzeczy nie rozumiem... te fragmenty javy i BuildTool'a to pozostałości po środowisku Eclipse'a (wygląda mi na debuger php), czy jakaś część projektu?
Widać nawet nie wiesz co zostało dane do oceny
Co do framework'u ciekawy dosyć... przeglądałem tylko kod, ale podobają mi się servisy i modułowość - no i MVC przede wszystkim. To tak po wierzchu.
Chciałbym to zobaczyć w działaniu - masz może paczkę z tym wszystkim (albo dojście do tego svn'a)? Bo troche ciężko się to ogląda na stronie / ściąga po pliku, a chciałem to potestować.
Aha - i takiej rzeczy nie rozumiem... te fragmenty javy i BuildTool'a to pozostałości po środowisku Eclipse'a (wygląda mi na debuger php), czy jakaś część projektu?
-
splatch
- Nowy

- Kontakt:
BuildTool to taski dla phinga (http://phing.info), póki co jest ich niewiele ale w przyszłości planuję dopisać kolejne.
Repozytoria:
svn://ivpro.net/PSF - framework
svn://ivpro.net/PSE - przykładowy webapp
Kod jest mocno rozgrzebany i jego uruchomienie wymaga małego zabiegu -trzeba odpowiednio zmodyfikować Example/var/ClassMap.php.
file.php w example to faktycznie pozostałość z debuggera PHP, który uruchamiałem pod eclipse.
Repozytoria:
svn://ivpro.net/PSF - framework
svn://ivpro.net/PSE - przykładowy webapp
Kod jest mocno rozgrzebany i jego uruchomienie wymaga małego zabiegu -trzeba odpowiednio zmodyfikować Example/var/ClassMap.php.
file.php w example to faktycznie pozostałość z debuggera PHP, który uruchamiałem pod eclipse.