[Sprzedam] Elementy na strony www
-
webelements
- Kontakt:
[Sprzedam] Elementy na strony www
Ostatnio zmieniony pt sty 06, 2006 10:07 pm przez webelements, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [Sprzedam] Elementy na strony www
a mnie się bardzo podobają tła dźwiękowe!!. Już kilka zakupiłem i polecam !!
Nie chciałbym być źle zrozumiany, ale na www.flashkit.com jest 6723 lopów i 6658 efektów dźwiękowych, oczywiście wszystko za darmo i posegregowane tematycznie, ich ilość oczywiście ciągle rośnie.
Nie dość tego bardzo łatwo „nabyć” te dźwięki, same wskakują na twardy dysk w czasie normalnego użycia Twojej strony, pewnej przeglądarki i pewnego do niej standardowego plug-inu. Nawet w przypadku, gdy klient będzie miał inną przeglądarkę zawsze istnieje możliwość zdobycia tych dźwięków. Z racji tego, iż szanuję czyjąś własność nie podam tutaj szczegółów jak wejść w posiadanie tych dźwięków nie klękając na ikonkę koszyka
Dziury opiszę na PW nie opisze tylko tego jak je załatać 
Nie dość tego bardzo łatwo „nabyć” te dźwięki, same wskakują na twardy dysk w czasie normalnego użycia Twojej strony, pewnej przeglądarki i pewnego do niej standardowego plug-inu. Nawet w przypadku, gdy klient będzie miał inną przeglądarkę zawsze istnieje możliwość zdobycia tych dźwięków. Z racji tego, iż szanuję czyjąś własność nie podam tutaj szczegółów jak wejść w posiadanie tych dźwięków nie klękając na ikonkę koszyka
ale zauważyliście że te dźwięki w tym sklepie mają taki "znak wodny" wmiksowany w dźwiek właściwy? poza tym jest chyba gorszej jakości..
A zobaczcie jak to sprzedają na rittswood - tam chyba nie ma nic wmiksowanego ale chronia ich prawa autorskie.
A zobaczcie jak to sprzedają na rittswood - tam chyba nie ma nic wmiksowanego ale chronia ich prawa autorskie.
to chyba oczywiste ze dzwieki wezme sobie (jak chyba kazdy) z flashkitu. a jesli to moje potrzeby benda bardziej dynamiczne to sam zaaranzuje jakis dzwiek. logotypy (biore pełna odpowiedzialnosc, i mam swiadomosc uzytych slow) są, nieprofesjonalne, niepraktyczne, nieprzemyslane słyszeliscie o czyms takim jak branding i vectors?
generalnie na stronie nie ma czego szukać, poziomowo lezy i kwiczy a ceny gigantyczne.
pozdrawiam
generalnie na stronie nie ma czego szukać, poziomowo lezy i kwiczy a ceny gigantyczne.
pozdrawiam
Yamashi to Twoja strona? Bo tak jakoś "marketingowo" piszesz 
Nie moja ..ale znajomego..
.. ale chetnie posłucham opinii na temat tych elementow ze sklepu
Czyli mówicie że niewypał ? A co sadzicie o takiego samego typu elementach ze strony Rittswood, bo tam tez zagladalem w poszukiwaniu dzwiekow i zdjec.. ?
Ja nie twierdzę, że to jest niewypał, tylko osobiście zrobiłbym inaczej.
Aby przyciągnąć klientów i rozreklamować stronę zrobiłbym takie loopy do ściągnięcia za darmo, nie są one złe, ale prawda jest taka ze 20 sekundowe dźwięki można bez problemu zrobić w wielu także darmowych programach muzycznych, nie znając nawet nut, a układając dźwięki z „cegiełek”, no chyba, że ambitniej np. w darmowym Jeskola Buzz, tu już w grę wchodzą nuty, ale i nieograniczone możliwości tworzenia sampli. Można jak pisałem wczesniej skorzystac ze stron które udostępniają je za darmo.
Przy darmowej części produktów strona zyskałaby rozgłos, gdyż nie ma chyba żadnej polskiej strony oferującej darmowe loopy, rozgłos równoważy się z większym zarobkiem, sam działam w podobny sposób oferując, co jakiś czas banner za darmo dla jakiegoś szczęściarza.
Głównym silnikiem napędzającym zarobek uczyniłbym tworzenie muzyki na indywidualne zamówienia.
To samo tyczy się fotografii.
Grunt to przyciągnąć klienta, jeżeli nikt nie wejdzie do sklepu towar zgnije na pułkach.
Powtarzam koncepcja jest dobra, tylko jej realizacja moim zdaniem zbyt śmiała.
Żeby cos wziąć należy coś dać, wtedy plony są większe
EDIT
Jak widzę webelements usunął temat, niepotrzebnie. W biznesie trzeba mieć wiarę w siebie i być upartym.
Aby przyciągnąć klientów i rozreklamować stronę zrobiłbym takie loopy do ściągnięcia za darmo, nie są one złe, ale prawda jest taka ze 20 sekundowe dźwięki można bez problemu zrobić w wielu także darmowych programach muzycznych, nie znając nawet nut, a układając dźwięki z „cegiełek”, no chyba, że ambitniej np. w darmowym Jeskola Buzz, tu już w grę wchodzą nuty, ale i nieograniczone możliwości tworzenia sampli. Można jak pisałem wczesniej skorzystac ze stron które udostępniają je za darmo.
Przy darmowej części produktów strona zyskałaby rozgłos, gdyż nie ma chyba żadnej polskiej strony oferującej darmowe loopy, rozgłos równoważy się z większym zarobkiem, sam działam w podobny sposób oferując, co jakiś czas banner za darmo dla jakiegoś szczęściarza.
Głównym silnikiem napędzającym zarobek uczyniłbym tworzenie muzyki na indywidualne zamówienia.
To samo tyczy się fotografii.
Grunt to przyciągnąć klienta, jeżeli nikt nie wejdzie do sklepu towar zgnije na pułkach.
Powtarzam koncepcja jest dobra, tylko jej realizacja moim zdaniem zbyt śmiała.
Żeby cos wziąć należy coś dać, wtedy plony są większe
EDIT
Jak widzę webelements usunął temat, niepotrzebnie. W biznesie trzeba mieć wiarę w siebie i być upartym.
Jako, że autor topicu zmieniając (właściwie rzecz ujmując usuwając) treść post'a otwierającego temat, nie wyjaśniając jednocześnie okoliczności swojej decyzji, w mojej skromnej ocenie przyjął przedstawione tu przez azotox_o, Marka i Yay Gree racje, temat pozwolę sobie zamknąć.