[Sprzedam] Elementy na strony www

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
Zablokowany
webelements
Kontakt:

[Sprzedam] Elementy na strony www

Post autor: webelements »

:wink:
Ostatnio zmieniony pt sty 06, 2006 10:07 pm przez webelements, łącznie zmieniany 2 razy.
azotox_o
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [Sprzedam] Elementy na strony www

Post autor: azotox_o »

:)
za darmoche i lepsze fotki znajde na http://www.sxc.hu ;)
reszta beznadziejna
Yamashi
Nowy
Nowy

Post autor: Yamashi »

a mnie się bardzo podobają tła dźwiękowe!!. Już kilka zakupiłem i polecam !!
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Post autor: Marek_bf »

Nie chciałbym być źle zrozumiany, ale na www.flashkit.com jest 6723 lopów i 6658 efektów dźwiękowych, oczywiście wszystko za darmo i posegregowane tematycznie, ich ilość oczywiście ciągle rośnie.

Nie dość tego bardzo łatwo „nabyć” te dźwięki, same wskakują na twardy dysk w czasie normalnego użycia Twojej strony, pewnej przeglądarki i pewnego do niej standardowego plug-inu. Nawet w przypadku, gdy klient będzie miał inną przeglądarkę zawsze istnieje możliwość zdobycia tych dźwięków. Z racji tego, iż szanuję czyjąś własność nie podam tutaj szczegółów jak wejść w posiadanie tych dźwięków nie klękając na ikonkę koszyka ;) Dziury opiszę na PW nie opisze tylko tego jak je załatać :)
Yamashi
Nowy
Nowy

ale zauważyliście że te dźwięki w tym sklepie mają taki "znak wodny" wmiksowany w dźwiek właściwy? poza tym jest chyba gorszej jakości..
A zobaczcie jak to sprzedają na rittswood - tam chyba nie ma nic wmiksowanego ale chronia ich prawa autorskie. :-D
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

to chyba oczywiste ze dzwieki wezme sobie (jak chyba kazdy) z flashkitu. a jesli to moje potrzeby benda bardziej dynamiczne to sam zaaranzuje jakis dzwiek. logotypy (biore pełna odpowiedzialnosc, i mam swiadomosc uzytych slow) są, nieprofesjonalne, niepraktyczne, nieprzemyslane słyszeliscie o czyms takim jak branding i vectors?

generalnie na stronie nie ma czego szukać, poziomowo lezy i kwiczy a ceny gigantyczne.

pozdrawiam
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Yamashi to Twoja strona? Bo tak jakoś "marketingowo" piszesz ;)
Yamashi
Nowy
Nowy

Nie moja ..ale znajomego.. :-D .. ale chetnie posłucham opinii na temat tych elementow ze sklepu :) Czyli mówicie że niewypał ? A co sadzicie o takiego samego typu elementach ze strony Rittswood, bo tam tez zagladalem w poszukiwaniu dzwiekow i zdjec.. ?
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Ja nie twierdzę, że to jest niewypał, tylko osobiście zrobiłbym inaczej.

Aby przyciągnąć klientów i rozreklamować stronę zrobiłbym takie loopy do ściągnięcia za darmo, nie są one złe, ale prawda jest taka ze 20 sekundowe dźwięki można bez problemu zrobić w wielu także darmowych programach muzycznych, nie znając nawet nut, a układając dźwięki z „cegiełek”, no chyba, że ambitniej np. w darmowym Jeskola Buzz, tu już w grę wchodzą nuty, ale i nieograniczone możliwości tworzenia sampli. Można jak pisałem wczesniej skorzystac ze stron które udostępniają je za darmo.

Przy darmowej części produktów strona zyskałaby rozgłos, gdyż nie ma chyba żadnej polskiej strony oferującej darmowe loopy, rozgłos równoważy się z większym zarobkiem, sam działam w podobny sposób oferując, co jakiś czas banner za darmo dla jakiegoś szczęściarza.

Głównym silnikiem napędzającym zarobek uczyniłbym tworzenie muzyki na indywidualne zamówienia.

To samo tyczy się fotografii.

Grunt to przyciągnąć klienta, jeżeli nikt nie wejdzie do sklepu towar zgnije na pułkach.

Powtarzam koncepcja jest dobra, tylko jej realizacja moim zdaniem zbyt śmiała.

Żeby cos wziąć należy coś dać, wtedy plony są większe ;)

EDIT
Jak widzę webelements usunął temat, niepotrzebnie. W biznesie trzeba mieć wiarę w siebie i być upartym.
Stig
Administrator

Post autor: Stig »

Jako, że autor topicu zmieniając (właściwie rzecz ujmując usuwając) treść post'a otwierającego temat, nie wyjaśniając jednocześnie okoliczności swojej decyzji, w mojej skromnej ocenie przyjął przedstawione tu przez azotox_o, Marka i Yay Gree racje, temat pozwolę sobie zamknąć.
Zablokowany