keywords i ramki

Zagadnienia związane z pozycjonowaniem stron WWW, reklamą kontekstową i linkami sponsorowanymi. Dyskutujemy robotach wyszukiwarek, skuteczności, pomysłach i nowych trendach związanych z promowaniem stron WWW w wyszukiwarkach.
mubarak71
Kontakt:

keywords i ramki

Post autor: mubarak71 »

Witam wszystkich. Zapisalem sie wlasnie na forum bo wczoraj czytalem i nie wiedzialem, ze tyle mozna wiedziec co Wy.
Mam dwa pytania:
Jezeli strona jest z ramkami to slowa kluczowe powinny byc w kodzie frameseta czy np. ramki "main"?

Drugie to moja frustracja. Strone posadzilem na serwerze miesiac temu albo i dalej a google i szukacz (zglaszalem) wciaz jej nie znajduja, zadnego slowa klucza, ani adresu - NIC. Czy to normalne? Czy blad jest po mojej stronie?

Prosze o jakas porade bo rece mi opadaja do kostek...

Dzieki.
mubarak71
Kontakt:

Re: keywords i ramki

Post autor: mubarak71 »

... jezeli slowa kluczowe umieszcze w ktorejs ramce to jak google to znajdzie to bedzie kierowal do jednej ramki a nie do seta ? czy dobrze kombinuje ?
atom
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: atom »

Dobrze kombinujesz... Najlepiej nie używać framek, google ich nie lubi
Mateusz Bogolubow
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Mateusz Bogolubow »

... dobrym sposobem na szybka indekacje strony jest reklama na stronie, ktora robot google indeksuje co dzien...
Sensej
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Sensej »

Jest jeszcze coś takiego jak Google Sitemaps, czyli program robiący i przesyłający mapę strony. Takie podanie wyszukiwarce wszystkiego na talerzu ;]

Więcej tutaj https://www.google.com/webmasters/sitemaps/login
ODPOWIEDZ