[strona] www.ogrodowe.com.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
sibil

[strona] www.ogrodowe.com.pl

Post autor: sibil »

Witam,

Proszę o ocenę www.ogrodowe.com.pl .
Wszelkie uwagi mile widziane. Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam,
sibil
Hawk
Przelotem
Przelotem

Re: [strona] www.ogrodowe.com.pl

Post autor: Hawk »

Na plus:
:arrow: ladny top
:arrow: przyjemna dla oka kolorystyka

Nie podoba mi sie:
:arrow: tlo poziomego menu zaciemnia napisy
:arrow: tlo topu gwaltownie sie urywa, nie ma plynnego przejscia miedzy nim a tlem reszty strony
:arrow: newsy moglyby byc bardziej urozmaicone, moze jakas grafika w tle naglowka, troche wiecej kolorow

W mojej przegladarce wyglada to tak:

http://student.uci.agh.edu.pl/~randy/we ... een001.png

Czy ten pasek z gradientem na wysokosci naglowka menu powinien tam byc czy pojawil sie wskutek bledow w kodzie :?:
Ostatnio zmieniony wt gru 20, 2005 7:24 pm przez Hawk, łącznie zmieniany 1 raz.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

Stronka załkim niezła tylko ta reklama google psuje efekt fajny top i kolorki jedyne co bym zmienił to przedużył troche ten cień w tle strony
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Kolorki sa super. Top jest wg mnie swietny ale z reszta to sie chyba juz pospieszyles. Poziome menu jest banalne. Pionowe ma slabo widoczne naglowki. Te newsy faktycznie moglby by byc jakos urozmaicone. Jest dobrze ale poprauj troche jeszcze i podrasuj swoja stronke :)
sibil

Post autor: sibil »

Dzieki za uwagi :) Przyznaje ze z dolna czescia sie troche pospieszylem... ;) ale to w sumie pierwsza odslona tego serwisu i zapewne bedzie jeszcze poprawiany :)

Co do przegladarki to przyznaje ze nie mam Opery zainstalowanej wiec jedynie na niej nie sprawdzalem. W kazdym badz razie nie powinno tak to wygladac... i bedzie poprawione :)

Nad tym cieniem zeby przedluzyc tez myslalem, bo troche jest "za szaro" na stronie ale aktualnosci to nie bardzo wiem jak urozmaicic...
myslalem o wstawienu takich beleczek jak przy naglowku na http://www.ogrodowe.com.pl/onas.php ale to chyba bedzie malo?
dopy
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: dopy »

Strona ogolnie mi sie podoba, w zupelnosci pasuje do tematyki, jedyna wada to zbyt banalne menu, tak jak wspomnial przedmowca, ale to sobie spokojnie podrasujesz powoli :-)
ODPOWIEDZ