[strona]www.webhit.pl
[strona]www.webhit.pl
Stronka do oceny: http://www.webhit.pl
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

Re: [strona]www.webhit.pl
nie podoba mi się nagłówek, napis może być ale te obrazki wogóle nie pasują.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
nie podoba mi się graficznie strona, jeśli mogę - zobacz na nasze tutoriale i spoboj jakieś ładne menu zrobić, zobacz do działu CSS naucz się wykorzystywać style do grafiki...
ps. webhit.pl - czasami takiego konkursu kiedyś nie było?
ps. webhit.pl - czasami takiego konkursu kiedyś nie było?
A mnie sie kurna nie podoba tematyka i wygląd. Takich stron są tysiące. Pozatym przypomina mi hitnews.pl . Ale tylko przypomina kolorystycznie. Więc nic nie mam za złe. Generalnie. Jak Zmienisz wszytsko to dam ocene.
-
Krzysztof Sziwa
nie lubie tego typu stronek wkurza mnie w wyszukiwarkach ze zamiast interesujacej mnie strony widze cos takiego - nie podoba mi sie...
-
Dawid Pytel
- Nowy

- Kontakt:
To korzystaj z Google.barnaba pisze:nie lubie tego typu stronek wkurza mnie w wyszukiwarkach ze zamiast interesujacej mnie strony widze cos takiego - nie podoba mi sie...
Stroan oprócz bardzo dobrego systemu Wapacza nic nie ma. Postanowiłeś trochę zarobić (i dobrze) jednak szata graficzna to porażka.
dzięki wszystkim za odpowiedzi, postanowilem kupic grafike bo ta rzeczywiscie jest fatalna 
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Mi się strona podoba. Jedyna wada takich stron i ogólnie stron o komórkach to to że za to trzeba płacić 
Kolorystyka trochę drażni, w szczególności to pasiaste tło. Top ciekawy, ale czcionka nie za bardzo przypadła mi do gustu...
Mi sie podoba menu i tlo. Reszta musi byc dopracowana. Powodzenia