[Strona] Muzyka w formacie midi
Re: [Strona] Muzyka w formacie midi
0 (zero)
Grafika bez stylu zupełnie - powkładane na siłę obrazki nie komponujące się z niczym. Wszędzie kwadratowo i zła jakość obrazków.
Nie wiadomo co to za strona, jaki ma cel, etc. etc.
Linki do nawigacji po stronie niezauważalne.
Po prostu strasznie... sorry
Grafika bez stylu zupełnie - powkładane na siłę obrazki nie komponujące się z niczym. Wszędzie kwadratowo i zła jakość obrazków.
Nie wiadomo co to za strona, jaki ma cel, etc. etc.
Linki do nawigacji po stronie niezauważalne.
Po prostu strasznie... sorry
-
gamershell
- Nowy

- Kontakt:
Ehh
Ehh stary co Ci tu napisac, tak jak wyżej napisano jak wszedłem to zobaczyłem złej (baardzo złej jakości) przpadkowe obrazki. (O czym ta strona wogóle jest:wow
Wogóle ja mówie że jak chcesz miec dobrą stronę to przynajmniej trochę musisz się postarac żeby się załapac na jakis standard.
Walnij na górze strony jakieś logo, menu walnij dobrej jakości grafe i bedzie spoko. Nie wiem co Ci dac, przynajmniej za to że cos tam zrobiłes 1/10
Wogóle ja mówie że jak chcesz miec dobrą stronę to przynajmniej trochę musisz się postarac żeby się załapac na jakis standard.
Walnij na górze strony jakieś logo, menu walnij dobrej jakości grafe i bedzie spoko. Nie wiem co Ci dac, przynajmniej za to że cos tam zrobiłes 1/10
najwarzniejsz co to brak ładu i porządku oraz słąba grafa ale rzycz epowodzeni a:-)
a mi sie podoba gdzyby nie ten jpg na środku w badziewnej rozdzielczości
Sprężyłem się i grafika powinna już zaspokoić bardziej wybredne gustaslaveman pisze:gdby nie ten jpg na środku w badziewnej rozdzielczości
Pierwsze co mi przyszlo do glowy jak tam wszedlem to: ,,O czym to w ogole jest?". Moim zdaniem w topie powinno sie znalezc chociaz jedno zdanie co na tej stronie mozna znalezc. Zrob cos zeby kazdy wiedzial po co tam wszedl. Na dzis na 10 daje 1.
Nadal to samo. Pomijając fakt, że grafika jest dalej bardzo złej jakości... to jest po prostu odpustowa. Przypominają się potworki z poprzedniego dziesięciolecia (bynajmniej nie końca).
jedynego nie rozumiem poco tam jest wychtak kwadracików do zanaczania przecież nic sie nie dzieje jak to zaznacze
Na dole strony jest objaśnienie, Jeżeli chcemy utworzyć własny zestaw utworów do odtwarzania to zaznaczamy właśnie te utwory i klikamy ,OK'.slaveman pisze:jedynego nie rozumiem poco tam jest wychtak kwadracików do zanaczania przecież nic sie nie dzieje jak to zaznacze
Link 'lista' pokazuje jakie utwory znajdują się w utworzonym zestawie, a link 'zestawX' uruchamia jego odtwarzanie.
To teraz napisz to każdemu wchodzącemu na twoją stronę 
Może nie odświeżyłeś strony?viraptor pisze:Nadal to samo. Pomijając fakt, że grafika jest dalej bardzo złej jakości... to jest po prostu odpustowa. Przypominają się potworki z poprzedniego dziesięciolecia (bynajmniej nie końca).
Obawiam się, że gdybym cię we wszystkim posłuchał to zrobiła by się strona profesjonalna, a tego właśnie chcę uniknąć. To jest strona rozrywkowa i właśnie ma być trochę kiczowata, a tak na marginesie to nieraz zastanawiałem się dlaczego tak wielu ludzi lubi kicz (krasnale, jelenie, porcelanowe figurki itd itp.
Profesjonalne strony stają się bardzo nudne. W dzisiejszych czasach wiadomo jaki litery są jak najbardziej czytelne, jakie kolory najmniej męczące, jaka powinna być standartowa wielkość loga itd. W efekcie wiele stron stało się do siebie bardzo podobnych. Dziękuję w każdym bądź razie za rady i w miarę możliwości staram się z nich korzystać.
W każdym bądź razie moim zdaniem inaczej musi wyglądać strona na której coś się sprzedaje czy reklamuje, a inaczej tego typu jak moja gdzie niektóre osoby wchodzą wielokrotnie (rekordzista, ponad 200 razy czyli przez 200 dni!)
W sumie wejść na stronę było około 50000 i jak na stronkę prywatną jest to nie najgorszy wynik. Wejść byłoby oczywiście znacznie więcej gdyby strona była ciągle aktualizowana ale to trochę ponad moje siły.
Strona tego typu musi spełniać takie warunki jak np.: prostota i szybkość obsługi, nie męczące animacje.
Odświeżyłem - kicz.
Jedna rzecz, to strona profesjonalna - inna - strona dobrze wyglądająca.
Twoja nie zalicza się do żadnej z tych kategorii. Nie wszedłbym na nią drugi raz, nawet jakbym trafił na nią raz przez przypadek.
Nie chcę cię zmartwić, ale czy sprawdzałeś jakie były poszukiwane frazy przy wchodzeniu na stronę? Ile osób rzeczywiście chciało dostać .mid'y? Myśle, że dużo osób trafiło tam przez wpisanie w wyszukiwarce tytułu / wykonawcy.
Prostota i szybkość obsługi - nie sądzę - po wnikliwym oglądnięciu strony zobaczyłem dopiero, że 'Strona X' na górze, to są linki. Do tego jak odsłuchać kawałki sam nie doszedłem - dopiero ty powiedziałeś jak to zrobić.
Wiem, że tobie się strona podoba, bo ją zrobiłeś i w takim stanie opublikowałeś. Ale dałeś ją do oceny i jak narazie masz 100% negatywnych opinii - pomyśl co to znaczy.
Jedna rzecz, to strona profesjonalna - inna - strona dobrze wyglądająca.
Twoja nie zalicza się do żadnej z tych kategorii. Nie wszedłbym na nią drugi raz, nawet jakbym trafił na nią raz przez przypadek.
Nie chcę cię zmartwić, ale czy sprawdzałeś jakie były poszukiwane frazy przy wchodzeniu na stronę? Ile osób rzeczywiście chciało dostać .mid'y? Myśle, że dużo osób trafiło tam przez wpisanie w wyszukiwarce tytułu / wykonawcy.
Prostota i szybkość obsługi - nie sądzę - po wnikliwym oglądnięciu strony zobaczyłem dopiero, że 'Strona X' na górze, to są linki. Do tego jak odsłuchać kawałki sam nie doszedłem - dopiero ty powiedziałeś jak to zrobić.
Wiem, że tobie się strona podoba, bo ją zrobiłeś i w takim stanie opublikowałeś. Ale dałeś ją do oceny i jak narazie masz 100% negatywnych opinii - pomyśl co to znaczy.
-
BlackMamba
A ja sobie impre na tych midach zrobilem wszyscy szaleli 
To może teraz sprubujesz zrobić na dzwonkach z komurki pewnie też fajnie bedzie