MniamMniam.pl - Pokaż swoje pazurki
MniamMniam.pl - Pokaż swoje pazurki
Witam,
Robimy małe przymiarki do liftingu o to próbka: http://www.mniammniam.pl/nowy_mniam/buton.html - złośliwcy mają okazję pokazać pazurki, zapraszam do wypowiedzi pełnymi zdaniami:)
i jeszcze trochę z inną formą reklamy: http://www.mniammniam.pl/nowy_mniam/bilboard.html
Pozdrawiam,
Markos
Robimy małe przymiarki do liftingu o to próbka: http://www.mniammniam.pl/nowy_mniam/buton.html - złośliwcy mają okazję pokazać pazurki, zapraszam do wypowiedzi pełnymi zdaniami:)
i jeszcze trochę z inną formą reklamy: http://www.mniammniam.pl/nowy_mniam/bilboard.html
Pozdrawiam,
Markos
Re: MniamMniam.pl - Pokaż swoje pazurki
mniam mniam ... stepie sobie pazurki na mniamniam.pl
naglowek
+ naglowek zyskal na wysokosci
+ cien w naglowku ma uzasadnienie
+ jablka wygladaja ok
- jablka mogly by wychodzic "nad" jak radel w reku
- "przyciski" logowania, kontaktu ... jakos takos mi nie pasuja - zawieszone na niczym
dol
- zdjecie, dobre jakosciowo ale kiepskie kolorystycznie - szarawe (wiem ze sie zmienia czesto ale mysle ze trzeba je krytyczniej dobierac)
- zdjecie w prostokacie, brakuje mi drobiazgu jaki pojawia sie czesto z zdjeciami - wylaniania sie z bialego elementow zdjecia
+ podzial na kolumny pysznie wplynal na czytelnosc informacji
ogolnie
- brakuje jakiejs spojnosci miedzy elementami graficznymi ... "ikonki", przycisk przy wyszukiwarce, czajnik, grafika na dole .... wszystko z innej bajki, brakuje jakiegos spojnego drobiazgu
- popracowalbym nad wyroznieniem poszczegolnych "dzialow", raz jest to grafika z rozmytym fontem, innym razem wiekszy tekst, jeszcze innym pogrubiony tekst. moim skromnym zdaniem albo powinno sie zastosowac 1 styl na naglowki albo jesli juz musza byc fonty w roznych wielkosciach moze dobrym pomyslem byloby wprowadzenie jakiegos koloru.
- kolor - jest ok ale roznorodnosc kolorow powoduje czasem zawrot glowy ... moze wiekszy nacisk polozyc na kolorowanie naglowkow a tekst (linki bordo zamiast czerwieni) troche uspokoic? dosc sporo kolorow wprowadzaja zdjecia, jak dla mnie wystarczy.
- wprowadzilbym wiecej "smaczkow" - jakas ikonka zamiast ">>" ... itd
ale to i tak malo istotne bo ten serwis "zarabia" na tresci co do ktorej wyjatkowo sie wypowiem ... WOW
naglowek
+ naglowek zyskal na wysokosci
+ cien w naglowku ma uzasadnienie
+ jablka wygladaja ok
- jablka mogly by wychodzic "nad" jak radel w reku
- "przyciski" logowania, kontaktu ... jakos takos mi nie pasuja - zawieszone na niczym
dol
- zdjecie, dobre jakosciowo ale kiepskie kolorystycznie - szarawe (wiem ze sie zmienia czesto ale mysle ze trzeba je krytyczniej dobierac)
- zdjecie w prostokacie, brakuje mi drobiazgu jaki pojawia sie czesto z zdjeciami - wylaniania sie z bialego elementow zdjecia
+ podzial na kolumny pysznie wplynal na czytelnosc informacji
ogolnie
- brakuje jakiejs spojnosci miedzy elementami graficznymi ... "ikonki", przycisk przy wyszukiwarce, czajnik, grafika na dole .... wszystko z innej bajki, brakuje jakiegos spojnego drobiazgu
- popracowalbym nad wyroznieniem poszczegolnych "dzialow", raz jest to grafika z rozmytym fontem, innym razem wiekszy tekst, jeszcze innym pogrubiony tekst. moim skromnym zdaniem albo powinno sie zastosowac 1 styl na naglowki albo jesli juz musza byc fonty w roznych wielkosciach moze dobrym pomyslem byloby wprowadzenie jakiegos koloru.
- kolor - jest ok ale roznorodnosc kolorow powoduje czasem zawrot glowy ... moze wiekszy nacisk polozyc na kolorowanie naglowkow a tekst (linki bordo zamiast czerwieni) troche uspokoic? dosc sporo kolorow wprowadzaja zdjecia, jak dla mnie wystarczy.
- wprowadzilbym wiecej "smaczkow" - jakas ikonka zamiast ">>" ... itd
ale to i tak malo istotne bo ten serwis "zarabia" na tresci co do ktorej wyjatkowo sie wypowiem ... WOW
1) gora ladnie [+]
2) zdiecia nizej trzeba wstawic chociaz w jakas ramke bo wygladaja na niedopasowane [-]
3) za duzo kolorow w tekscie [-]
ogolnie terzeba dopracowac drobne elementy spojnhosci w grafice i bedzie ok .
4/6
2) zdiecia nizej trzeba wstawic chociaz w jakas ramke bo wygladaja na niedopasowane [-]
3) za duzo kolorow w tekscie [-]
ogolnie terzeba dopracowac drobne elementy spojnhosci w grafice i bedzie ok .
4/6
-
Dawid Pytel
- Nowy

- Kontakt:
A ja mam lekki OT. Czy to dalej jest przygotowywane przez Remka (www.t3m.pl) ?? bo widze ze jego logo zniknelo
czy to tylko Twoje przerobki?
P.S. to przyciemnienie gory wyglada calkiem dobrze
P.S. to przyciemnienie gory wyglada calkiem dobrze
Maczał, maczał w tym palce:) Kto jak nie on mógł posadzić tak cudne jabłka 
Jeszcze dynie czy cuś co jest na dole, jak i koła oraz czerwony image Barta tyż Remo
Reszta rozkosznej "tfurczości" to Grzegorz jeśli kogoś interesuje dokładna rozpiska, kto co wykonał. A ja, hm mogę się przyznać do części idei wykonania.
Endżin pewien Pan co jest mocno ukryty:) i chyba to już koniec tego OT
Pozdrawiam,
Markos
Jeszcze dynie czy cuś co jest na dole, jak i koła oraz czerwony image Barta tyż Remo
Reszta rozkosznej "tfurczości" to Grzegorz jeśli kogoś interesuje dokładna rozpiska, kto co wykonał. A ja, hm mogę się przyznać do części idei wykonania.
Endżin pewien Pan co jest mocno ukryty:) i chyba to już koniec tego OT
Pozdrawiam,
Markos
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
naglowek bardzo fajny
warto do niego dopasowac reszte.
a ta reszta jest jakby z kosmosu, wszystko lata w swoją stronę. Brakuje elementów spajających wszystko w jedną całość.
Za duzo kolorów (zwlaszcza czerwonego)
Nagłówki artykułów za bardzo się od siebie różnią.
Ogólnie niedopracowane formatowanie akapitów
9/10 za naglowek i stopke
3/10 za resztę
warto do niego dopasowac reszte.
a ta reszta jest jakby z kosmosu, wszystko lata w swoją stronę. Brakuje elementów spajających wszystko w jedną całość.
Za duzo kolorów (zwlaszcza czerwonego)
Nagłówki artykułów za bardzo się od siebie różnią.
Ogólnie niedopracowane formatowanie akapitów
9/10 za naglowek i stopke
3/10 za resztę
Spoko
Mi tam sie bardzo podoba, chociaz zrobilbym cos z tym zdjeciem salatki, moze jakas drobna ramka?
Dziękuję za głosy i jak coś wam jeszcze wpadnie piszcie.
patol myślisz, że w ramce będzie lepiej wyglądało zdjęcie?
peterson: a co byłoby elementem spajającym wszystko w jedną całość?
Miłego wekendu,
Markos
patol myślisz, że w ramce będzie lepiej wyglądało zdjęcie?
peterson: a co byłoby elementem spajającym wszystko w jedną całość?
Miłego wekendu,
Markos
Proponuje dla sałatki dać na jeden piksel rameczkę o kolorze pomaraczowym, a tą niżej zmienić na zieloną albo odwrotnie. Sałatka zielona bo pasuje.
Najlepiej zrób ramkę komórki bo grafiki się nie opłaca edytować. ZIELONA będzie w sam raz. Pod kolor tego tekstu pod nią
Jeszcze wtrącę coś do tego topu na górze. Napis "przepisy" wydaje mi się odbiegać od linii reszty napisów. Jest nierówno. Chyba że to specjalnie tak zrobione
Najlepiej zrób ramkę komórki bo grafiki się nie opłaca edytować. ZIELONA będzie w sam raz. Pod kolor tego tekstu pod nią
Jeszcze wtrącę coś do tego topu na górze. Napis "przepisy" wydaje mi się odbiegać od linii reszty napisów. Jest nierówno. Chyba że to specjalnie tak zrobione
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
mozna np. zastosowac jakies tła do elementów w tresci.
boshe ... tylko nie ramka do zdjecia!
hehehe co obywatel to inne zdanie, ale spoko, każdy ma szansę pokazać swoje racje.
pozdrawiam,
markos
pozdrawiam,
markos
Przepraszam wszystkich za wskrzeszanie tego tematu, ale chciałem pogratulować twórcy MniamMniam.pl, bo napsali o jego stronie w Komputer Świecie jako o stronie, która zanotowała 50 000 odwiedzeń! GRATULACJE! 
-
zepsuty_czajnik
heja!
50 tys. userów
odwiedzin jest znacznie więcej
pozdr,
zc
50 tys. userów
odwiedzin jest znacznie więcej
pozdr,
zc