[Strona] www.pkp-klan.prv.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
BlackMamba

[Strona] www.pkp-klan.prv.pl

Post autor: BlackMamba »

Witam wszystkich
oto stronka :
http://www.pkp-klan.prv.pl/
ocencie

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw lis 24, 2005 10:31 pm przez BlackMamba, łącznie zmieniany 1 raz.
BlackMamba

Re: [Strona] www.pkp-klan.prv.pl

Widze ze wam sie nie chce :cry: leniuchy :P
Papa32
Kontakt:

Post autor: Papa32 »

Ogólne wrażenie bardzo dobre.
Jedyne co mnie denerwuje to dzwieki przy ruszniu myszka po menu.
Balas
Moderator
Kontakt:

Post autor: Balas »

Ja tam nie słysze zadnego dzwieku przy poruszaniu. Wenerwia muzyka (bo przy przejsciu na inna strone wlacza sie pomimo wczesniejszego wylaczenia) i bardzo (BARDZO) nieczytelne menu (czarna czcionka na ciemnym tle to masakra :) ) Do tego jeszcze strona zbuodowana na ramkach (dobra iframe ;P ale tego tez nieznosze).

2/10
BlackMamba

menu bedzie zmieniane a z flashem jeszce troche walcze funkcja zapisujaca zmiany ustawien playera sie zawieruszyla :) , to ze uzyta jest funkcja <table> to chyba nic zlego :P (a iframey sa tylko 2 i to tez tymczasowo bo strona bedzie we flashu )
a co do kolorow to dla kazdego cos innego , jak najedziesz to przeczytasz ...
Dark force 8)
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Powiem szczerze ze po kliknieciu w enter spodziewalem sie czegos wiecej. Tego flasha z muza bym w ogole usunal. Albo zrob cala strone we flashu i wtedy ewentualnie daj albo go usun. Faktycznie jest wkurzajaca wlaczajaca sie muzyka po kazdorazowym kliknieciu na menu. A co do menu to zmien kolor czcionki bo go nie widac.Ta biala ramka jest tez troche denerwujaca. Mysle ze popracuj nad ta stronka jeszcze a najlepiej jak mowisz zrob we flashu. Pozdro :)
BlackMamba

heh no zmienilem to menu 8) rzeczywiscie jak sie w dzien zajzy na ta strone to nic nie widac bylo hehe ja w nocy wszystko widzialem :)

"Powiem szczerze ze po kliknieciu w enter spodziewalem sie czegos wiecej."
hehe tez sie spodziewalem ale malo czasu na to wszystko hehe
(dla wtajemniczonych flashowcow hehe zakladka SERVER whos your dady? odpowiedz : medalion , buzi , pepek , sutek hehe )

dzieki za oceny
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Post autor: Marek_bf »

Cóż, chyba nie jestem wtajemniczonym Flashowcem, a przynajmniej nie znamy tych samych tajemnic, więc proszę wytłumacz mi dwie kwestie.
BlackMamba pisze:menu bedzie zmieniane a z flashem jeszce troche walcze funkcja zapisujaca zmiany ustawien playera sie zawieruszyla :) )
Co mają z nim wspólnego ustawienia Flash-Playera skoro nie korzysta on z obiektów współdzielonych, ani mediów?
BlackMamba pisze:(dla wtajemniczonych flashowcow hehe zakladka SERVER whos your dady? odpowiedz : medalion , buzi , pepek , sutek hehe )
Jaki stopień wtajemniczenia jest potrzebny aby klikanąć w odpowiednie miajsca?

Do rzeczy.
W pierwszym stopniu „wtajemniczenia” (menu) wszystkie przyciski można ustawić w pozycji OVER.
W drugim stopniu „wtajemniczenia” po jego przejsciu (uff.. ;)) kasują się uchwyty zdarzeń przycisków, które zresztą od początku niewłasciwie działają.

Uzywasz programu Macromedia Flash MX (6), ActionScript użyty to implementacja z Macromedia Flash 5. Moja porada jest taka żebyś stosował nowa składnie gdyż ta stara nie daje gwarancji poprawnego działania. Mamy już Macromedia Flash 8 i AS 2 a w drodze jest Flash 9 i AS 3.
BlackMamba

jak nie kozysta z mediow jak kozysta , a ja nic nie mowie ze menu ma cos wspolnego tu z playerem
co do menu i pozycji OVER wogole nie mam pojecia o co chodzi :) sa ON? WTF :
a co do wtajemniczenia nie wiem czy wiesz jak obchodzic sie z kobietami :) bo mi wszyscy pisali ze klikaja klikaja i ta laska za noge (i nie tylko ) nie daje sie zlapac.... :D
jestes wiec 3 ktory zdolal to przejsc :P i to z wtajemniczeniem heheh
a co do flasha 6 to ja nie umiem zamienic tamtych instrukcji na nowe :|
Z tym wtajemniczeniem to oczywiscie zart , bo ja sam jestem wtajemniczony w 1% dopiero , dlaczego ludzie wszystko tak do siebie biora odrazu :)
Ty marek lepjej daj znaka kiedy jakis baner w promocji bedzie bo trudze wlasnie sie nad intro hehe
Pozdrawiam
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Post autor: Marek_bf »

He, he nie mogę „dać znaka” o promocji, bo to tajemnica, zresztą potrzebujesz intra a ja robię w promocji tylko:
„W zakres promocji wchodzi wykonanie bannera o wymiarach: 400px / 50px lub 468px / 60px.”

Chodziło mi o media typu mikrofon i kamera.
ODPOWIEDZ