Witam!
Proszę o ocenę serwisu http://www.w45.info
Początkujący mówią że ta szata graficzna jest idealna, bardziej zaawansowani webmasterzy - że jest słaba...
Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam.
[Strona] w45.info
Re: [Strona] w45.info
zaczne od topa ktory jest skromny poprostu ale za to przejzysty na moje po drugie razi mnie troche ten zielony spruboj go bardziej przyciemnic ale nie za bardzo a bedzie lepiej
ogolnie to 7 na 10 ladna stronka pozdrawiam

wchodze na strone i nie wiem o czym ona jest... polska wies ?? Po chwili patrze ze o webmasterstwie... nigdy bym nei wpadl (to jest duuuzy minus --- ).
Te ikonki na topie wogole nie pasuja, i nie wiem gdzie ine na nie kilkajac, przydalo by sie chociaz title. Zjezdzam na dol a tam niewiadomo skad niebieskie szukaj :/ Wogole nie pasuje i nie wiem skad sie wzielo.
Wlasnie zauwazylem ze nie ma zadnego marginesu w tabelce srodkowej... a tekst przylegajacy do krawedzi wyglada bardzo zle..
Ogolnie nie jest zle ale nie gdyby strona byla o czyms innym
Teraz tak sobie patrze na zawartosc a tam w tlach avatarow juz sa gotowe... nie wiem czy ktos sobie yaya robi czy pomylka
Ja bym dal 4/10...
Te ikonki na topie wogole nie pasuja, i nie wiem gdzie ine na nie kilkajac, przydalo by sie chociaz title. Zjezdzam na dol a tam niewiadomo skad niebieskie szukaj :/ Wogole nie pasuje i nie wiem skad sie wzielo.
Wlasnie zauwazylem ze nie ma zadnego marginesu w tabelce srodkowej... a tekst przylegajacy do krawedzi wyglada bardzo zle..
Ogolnie nie jest zle ale nie gdyby strona byla o czyms innym
Teraz tak sobie patrze na zawartosc a tam w tlach avatarow juz sa gotowe... nie wiem czy ktos sobie yaya robi czy pomylka
Ja bym dal 4/10...
Zapomniałem o marginesachTeraz tak sobie patrze na zawartosc a tam w tlach avatarow juz sa gotowe... nie wiem czy ktos sobie yaya robi czy pomylka
Czekam na wiecej opinii dot. tej wersji, pomoże mi to w stworzeniu kolejnej wersji lepszej chociaż o odrobinę
Pozdrawiam
Bartek
Sam robie Topy nie koniecznie w zgodzie z tematem, ale ten to już przesada, nawet żadnego akcentu, o webmasterstwie (no chyba że komuś się te ikonki kojażą z html'em)
A Forum to już wersja skończona?? bo nawet logo nie ma
A Forum to już wersja skończona?? bo nawet logo nie ma
Forum to wersja aby było
Przepraszam za to, ale prace trwają - wgrałem mody teraz zastanowię się nad wyglądem a wlasciwie modyfikacja tej skorki.
Doszłem do wniosku że nie będę zmieniał top-a, a zmienię cały layout (ale na to trzeba trochę poczekać)
Pozdrawiam
Doszłem do wniosku że nie będę zmieniał top-a, a zmienię cały layout (ale na to trzeba trochę poczekać)
Pozdrawiam
strona nie jest nawed sła bod wzgledem pomysłu ale ma wady
top niebasuje do tego szarego tła i reszty
No i największy desing nie pasuje mogule do tematyki strony