[Pytanie] Cena systemu sklepu pod osCommerce

Tematy, które tyczą się webmasterstwa, a nie pasują do konkretnych działów.
wieza

[Pytanie] Cena systemu sklepu pod osCommerce

Post autor: wieza »

Witam
Znajomy poprosil mnie o zrobienie skelpu pod osCommerce. Ile powiniem za to wziac? Sa jakies strony interenetowe z przykladowymi cennikami?
Allen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [Pytanie] Cena systemu sklepu pod osCommerce

Post autor: Allen »

To zależy od kilku czynników, a głównie od tego, co faktycznie mamy rozumieć poprzez " zrobienie skelpu pod osCommerce"?

- Czy ma to być po prostu ustawienie wszystkich opcji w Panelu administracyjnym (tyt strony, dodanie kategorii, produktów itp. itd.?
- Czy to ma być praca mająca na celu dodanie jakichś modyfikacji do skryptu osCommerce i jego konfiguracja?
- Czy to ma być całkowity rewrite skryptu według własnych (twojego znajomego) wytycznych?
- Czy w grę wchodzi podpięcie własnego, stworzonego na cel sklepu Designu?

W grę wchodzi również fakt, iż nie jest to jakiś tam klient, tylko Twój znajomy, więc tutaj tez zapewne będziesz musiał trochę spuścić z ceny ;)

Ja bym za to wziął od kilkuset do kilku tyś. zł w zalezności od złożoności wykonania zadania ;)
wieza

Post autor: wieza »

Sklep bedzie bardzo prosty okolo 10 produktow, jakies dwie kategorie.
Grafika bedzie zrobiona przeze mnie i podpieta do osCommerce. W samym skrypcie nie bede raczej nic mieszac. Sklep ma umoziwlic placenie poprzez(za pobraniem, przelew oraz allpay czy cos takiego). Mysle ze dobrze bylo by tez zarejestrowac go na pasazach(slyszalem ze osCommerce ma jakis modul do tego) oraz w wyszukirawarkach.
polo0756

Post autor: polo0756 »

jesli Cie interesuje szukam osoby do podobnej pracy...
ODPOWIEDZ