[strona]www.tip.end.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Presto
Kontakt:

[strona]www.tip.end.pl

Post autor: Presto »

Hola!
Prosze o ocene stronki:

www.tip.end.pl lub www.wl.goldhand.com.pl/portfolio
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [strona]www.tip.end.pl

Post autor: slaveman »

Na plus :
+Flash
+Ładne animacje
Na minus:
-troche grubianska grafika mało suptelna jak na stronke o designu
-bardzo proste animacje
- troche nie dopracowane (pod linkim projekty podzeas przewijania projektów miniatórka projektu przechodzi na czerwoną linią a nie pod nie ładnie to wygląda nawet jak by przechodziła pod linią)
-Treść (nie wyrażna i mało)
Moja ocena to 4/10za flash reszcza jest mało ciekawa. Szczerze mówiąc nie wzioł bym odz ciebie grafiki :roll:
Cyr4x
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Cyr4x »

Skasuj, zapomnij, zacznij od nowa. To się do niczego nie nadaje.
Soul
Nowy
Nowy

Post autor: Soul »

Cyr4x pisze:Skasuj, zapomnij, zacznij od nowa. To się do niczego nie nadaje.
to sie nazywa "konstruktywna" krytyka
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Podpisuje sie pod ta krytyką tej stronki nieda sie poprawić ona oszpeca możliwości flash. Najlepiej jak byś zrobił ją odnowa bez flasha może lepiej ci wyjdzie. A i jeszcze jedno napisałes że stronka wykozystuje PHP CSS I JAve pokaż mi w którym miejscu ta stronka to wykożystuje to zwykła animacja i nic wiecej
Presto
Kontakt:

slaveman pisze:Podpisuje sie pod ta krytyką tej stronki nieda sie poprawić ona oszpeca możliwości flash. Najlepiej jak byś zrobił ją odnowa bez flasha może lepiej ci wyjdzie. A i jeszcze jedno napisałes że stronka wykozystuje PHP CSS I JAve pokaż mi w którym miejscu ta stronka to wykożystuje to zwykła animacja i nic wiecej
Kolega nie czyta ze zrozumieniem...
PHP, CSS, JavaSCRIPT zostaly wykorzystane przy projekcie www.delkootto.pl - bo w rzeczywistosci zostaly. Jest tam panel administracyjny, KAskadowy arkusz stylu i elementy JS tj. kalendarz i onmouseover.

Szkoda, ze tak malo pozytywnych elementow w Waszych opiniach. Wydawala mi sie to przyjemna stronka...
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Doprze popełniłem błąd przyznaje sie nie umiem czytac ale za to ty nie umiesz stron robić po ta strona jest do bani. najlepiej ją usón i oddaj miejsce na serwerze komuś innemu
Soul
Nowy
Nowy

Lepiej miec problem ze stronami niz z jezykiem...

Peace :evil:
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

zalezy dal kogo ale nie kłućmy sie nie oto chodzi w tym topicu
Presto
Kontakt:

fakt, nie jest to temat do klotni. Staralem sie zrobic ta stronke tak dobrze jak umiem i tutaj jest wersja z pewnymi poprawkami: http://www.wl.goldhand.com.pl/portfolio2/index.html
moze spodoba Wam sie bardziej
Soul
Nowy
Nowy

Nie jest to temat dla klotni, ale trzeba sie zachowac. Ocenianie stronek nie powinno polegac na napisaniu "do doopy, zpomnij" lub tez "sooper daje 8/10". Ludzie lubia wiedziec jak strona sie przyjmuje... ale tego czego oczekuja to wytkniecia bledow i wzmianki o plusach.
Proste...

Niektory powyzsze posty sa zwyczajnie chamskie... a ich autorzy wcale mozliwosciami daleko od celu swoich "opinii" nie odbiegaja - z tego co zerknalem po ich stronach.

Z innej beczki:
:arrow: druga strona ktora pokazales ma problemy z uruchomieniem sie w ff, mozilli... i reszcie przegladarek z silnikiem Gecko.

Pozdro
Soul
Presto
Kontakt:

Soul pisze:
Z innej beczki:
:arrow: druga strona ktora pokazales ma problemy z uruchomieniem sie w ff, mozilli... i reszcie przegladarek z silnikiem Gecko.
Prawdopodobnie zajrzales na nia kiedy cos zmienialem. Poza tym wystapila dziwna sprawa, bo po poprawnym umieszczeniu flasha, zgodnym ze standardami W3C, jak napisales przegladarki z silnikiem Gecko nie odczytywaly plikow swf. Dlatego musialem znowu powrocic do publikowania swf za pomoca <embed>.
Jeszcze nad tym popracuje. Teraz strona dziala, ale top zmieni jeszcze swoja postac
Fingon
Nowy
Nowy

Post autor: Fingon »

tam gdzie pisze pobierz CV trzeba trafiać w tekst... powinieneś chyba dodać przeźroczysty button pełniacy funkcje odnośnika :roll:
Presto
Kontakt:

fakt, wydawalo mi sie ze w koncu to dodalem, ale widac wylecialo mi to z glowy.
Podoba mi sie napis Webinside w topie na stronie glownej. Zna ktos tutorial jak zrobic taki napis?
ODPOWIEDZ