Skąd jesteście :-)
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: Skąd jesteście :-)
Przypomne, że nie jest to temat o twojej polityce i nie pisz tu swojej kampani wyborczej
chyba, że w oddzielnym temacie. Chodzi mi oto że wieśniak czy inna osoba jest na równi. Nie ma ten gorszy bo mieszka na wsi a ten lepszy bo w mieście każdy jest równy.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
co tu jest do wstydu PawełkuPaweł Lewczuk pisze: aż wstyd się przyznać, ale jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego
-
Monika Trawińska
- Nowy

Bartek ale o co Ci tak właściwie chodzi? Jaki wieśniak? Pytam bo jestem ciekawa skad jesteście a nie po to by posegregować wieśniak-"pan". Wypowiedź "gościa" w tym temacie to insane który zapomniał się zalogować
sam jest z Katowic, jego wypowiedź nie była ironiczna czy cyniczna.
I proszę w moim temacie nie dyskutować na temat polityki, temat rzeka, wszystkich podzieli a tak naprawdę po co? Czy coś zmieni?
Paaaaaaaaaaaaawełq :********************
Pozdrawiam.
I proszę w moim temacie nie dyskutować na temat polityki, temat rzeka, wszystkich podzieli a tak naprawdę po co? Czy coś zmieni?
Paaaaaaaaaaaaawełq :********************
Pozdrawiam.
Poznań... takie miasto na zachodzie Polski 
-
Krzysztof Sziwa
ja pochodze z Zabrza miasto miesci sie na slasku pomiedzy katowicami a gliwicami...
*** Kraków !!!! *** 

A ja jestem z Brzozowa w woj. podkarpackim.
Troszkę geografii:

22°02' E, 49°42' N
Brzozów to miasto w południowo-wschodniej Polsce, w województwie podkarpackim...

... oddalone ok 50 km na południe od stolicy województwa - Rzeszowa...

... i ok. 20 km na wschód od Krosna.
Od 1 stycznia 1999 r. Brzozów jest nie tylko siedzibą władz gminnych, ale i powiatowych.
Czy ktoś jest stamtąd? Może znacie to miasto...
-
Monika Trawińska
- Nowy

O matko bosko
Karol
Jesteś niekompetentny, dlaczego w Twoim poście nie ma połączeń kolejowych i autobusowych do Brzozowa? Dlaczego nie ma najpopularniejszych pubów i restauracji? Co to ma być? Teraz jadę i nie wiem gdzie!
(Jeśli chodzi o Lublin nie będę wklejała mapki. Na koniec świata i w prawo. Traficie?
) Pozdrawiam.
(Jeśli chodzi o Lublin nie będę wklejała mapki. Na koniec świata i w prawo. Traficie?
W Brzozowie nie mamy kolei. Połączeń autobusowych nie dałem, bo nasza strona z nimi tymczasowo nie działa. Daję ci za to takie informacje ze strony:Monika Trawińska pisze:dlaczego w Twoim poście nie ma połączeń kolejowych i autobusowych do Brzozowa? Dlaczego nie ma najpopularniejszych pubów i restauracji? Co to ma być? Teraz jadę i nie wiem gdzie!
Oho, znalazłem stronę z połączeniami autobusowymi. Jeśli chcesz zobaczyć kliknij tutaj!Brzozów posiada dobre połączenia autobusowe z Warszawą, Krakowem, Lublinem
oraz gęstą sieć połączeń lokalnych.
Najbliższa stacja kolejowa jest oddalona o 14 km
-
Monika Trawińska
- Nowy

Karol a wiesz co to ironia?
Nie odpowiadaj ... baaaaaaaaaardzo nie lubię nabijaczy postów. Pozdrawiam 
Ja pochodzę z mojego UKOCHANEGO miasta: Janowa Lubelskiego. Leży on około 100 km od Lublina, a 50 km od Kraśnika, 10 km od Modliborzyc.
))))))))))))
Sosnowiec da się lubić , Sosnowiec da się lubić tutaj w ......trala lal alala tutaj ....hmmm hmmmm.