Skąd jesteście :-)

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Re: Skąd jesteście :-)

Post autor: Bartosz Olszewski »

Przypomne, że nie jest to temat o twojej polityce i nie pisz tu swojej kampani wyborczej :) chyba, że w oddzielnym temacie. Chodzi mi oto że wieśniak czy inna osoba jest na równi. Nie ma ten gorszy bo mieszka na wsi a ten lepszy bo w mieście każdy jest równy.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

Paweł Lewczuk pisze: aż wstyd się przyznać, ale jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego :lol:
co tu jest do wstydu Pawełku :?:
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Post autor: Monika Trawińska »

Bartek ale o co Ci tak właściwie chodzi? Jaki wieśniak? Pytam bo jestem ciekawa skad jesteście a nie po to by posegregować wieśniak-"pan". Wypowiedź "gościa" w tym temacie to insane który zapomniał się zalogować :P sam jest z Katowic, jego wypowiedź nie była ironiczna czy cyniczna.
I proszę w moim temacie nie dyskutować na temat polityki, temat rzeka, wszystkich podzieli a tak naprawdę po co? Czy coś zmieni?
Paaaaaaaaaaaaawełq :******************** :P
Pozdrawiam.
webfly
Kontakt:

Post autor: webfly »

Poznań... takie miasto na zachodzie Polski :)
Krzysztof Sziwa

Post autor: Krzysztof Sziwa »

ja pochodze z Zabrza miasto miesci sie na slasku pomiedzy katowicami a gliwicami...
Blaster
Nowy
Nowy

Post autor: Blaster »

*** Kraków !!!! *** :-D
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Obrazek

A ja jestem z Brzozowa w woj. podkarpackim.

Troszkę geografii:
Obrazek
22°02' E, 49°42' N

Brzozów to miasto w południowo-wschodniej Polsce, w województwie podkarpackim...

Obrazek

... oddalone ok 50 km na południe od stolicy województwa - Rzeszowa...

Obrazek

... i ok. 20 km na wschód od Krosna.
Od 1 stycznia 1999 r. Brzozów jest nie tylko siedzibą władz gminnych, ale i powiatowych
.

Czy ktoś jest stamtąd? Może znacie to miasto... :?:
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

O matko bosko :-D Karol :P Jesteś niekompetentny, dlaczego w Twoim poście nie ma połączeń kolejowych i autobusowych do Brzozowa? Dlaczego nie ma najpopularniejszych pubów i restauracji? Co to ma być? Teraz jadę i nie wiem gdzie!
(Jeśli chodzi o Lublin nie będę wklejała mapki. Na koniec świata i w prawo. Traficie? :mrgreen: ) Pozdrawiam.
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Monika Trawińska pisze:dlaczego w Twoim poście nie ma połączeń kolejowych i autobusowych do Brzozowa? Dlaczego nie ma najpopularniejszych pubów i restauracji? Co to ma być? Teraz jadę i nie wiem gdzie!
W Brzozowie nie mamy kolei. Połączeń autobusowych nie dałem, bo nasza strona z nimi tymczasowo nie działa. Daję ci za to takie informacje ze strony:
Brzozów posiada dobre połączenia autobusowe z Warszawą, Krakowem, Lublinem
oraz gęstą sieć połączeń lokalnych.
Najbliższa stacja kolejowa jest oddalona o 14 km
Oho, znalazłem stronę z połączeniami autobusowymi. Jeśli chcesz zobaczyć kliknij tutaj!
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Karol a wiesz co to ironia? 8) Nie odpowiadaj ... baaaaaaaaaardzo nie lubię nabijaczy postów. Pozdrawiam 8)
ysia
Kontakt:

Post autor: ysia »

Ja pochodzę z mojego UKOCHANEGO miasta: Janowa Lubelskiego. Leży on około 100 km od Lublina, a 50 km od Kraśnika, 10 km od Modliborzyc. :)))))))))))))
yatzek
Kontakt:

Post autor: yatzek »

Sosnowiec da się lubić , Sosnowiec da się lubić tutaj w ......trala lal alala tutaj ....hmmm hmmmm.
ODPOWIEDZ