Crack jest mi potrzebny tylko w celach edukacyjnych
[Pytanie] Swish z crakiem
[Pytanie] Swish z crakiem
Z jakiej strony możnaby było ściągnąć Swisha z crackiem lub samego cracka do tego programu?
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

Re: [Pytanie] Swish z crakiem
Skoro tak bardzo chcesz się edukować to sam sobie napisz cracka,
chyba że chcesz się edukować w swishu, w takim przypadku masz triala. Jak chcesz pełną wersję to dostaniesz ją w sklepie.
chyba że chcesz się edukować w swishu, w takim przypadku masz triala. Jak chcesz pełną wersję to dostaniesz ją w sklepie.
ja tam w żadnym sklepie go nie widziałemPriest pisze:Skoro tak bardzo chcesz się edukować to sam sobie napisz cracka,
No właśnie jak to jest z tym kluczem? Mam triala Swisha Max i klikam na Try to wchodzi mi strona producenta. Podaję tam swój kod i otrzymuję na maila inny kod. Gdzie go wprowadzić i co on daje? Po co to?
Hej, Priest juz nie bądź taki. Ty też z pewnością masz piraty edukacyjne, np. Windows lub coś w tym stylu. Większość webmasterów i grafików z którymi rozmawiałem też mieli piraty lub zcrackowane wersje - po prostu ich nie stać żeby wydać 3000 zł na jedną rzecz. Za 3000 zł masz ok. 4000 bochenków chleba, licząc po 80gr za jeden.
Hej, Priest juz nie bądź taki. Ty też z pewnością masz piraty edukacyjne, np. Windows lub coś w tym stylu. Większość webmasterów i grafików z którymi rozmawiałem też mieli piraty lub zcrackowane wersje - po prostu ich nie stać żeby wydać 3000 zł na jedną rzecz. Za 3000 zł masz ok. 4000 bochenków chleba, licząc po 80gr za jeden.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

U mnie chleb kosztuje 1 zł
Klucz należy zamówić u producenta i zapłacić za niego tyle ile kosztuje wtedy się go dostaje. A tak jak Karol pisałem Cracki są nielegalne 
-
Tomasz Sieniek
- Nowy

- Kontakt:
czytalem o zabezpieczeniach swisha max i jak skorzystasz z cracka to program nie bedzie ograniczony czasowo ale literki w animacjach bedzie przekręcał. sprawdzilem w celach edukacyjnych i tak sie dzieje. znika ograniczenie czasowe ale literek nie ma takich jak trzeba.
wiec jak na razie jedyną alternatywą jest zakup programu...
wiec jak na razie jedyną alternatywą jest zakup programu...
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
właśnie, a my jako przedstawiciele wemasterki nie dyskutujemy o crackach