[Pytanie] Swish z crakiem

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
Zablokowany
KaRoL
Działa
Działa

[Pytanie] Swish z crakiem

Post autor: KaRoL »

Z jakiej strony możnaby było ściągnąć Swisha z crackiem lub samego cracka do tego programu?
Crack jest mi potrzebny tylko w celach edukacyjnych :wink:
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: [Pytanie] Swish z crakiem

Post autor: Kamil Kierzkowski »

Skoro tak bardzo chcesz się edukować to sam sobie napisz cracka,
chyba że chcesz się edukować w swishu, w takim przypadku masz triala. Jak chcesz pełną wersję to dostaniesz ją w sklepie.
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mevius »

Priest pisze:Skoro tak bardzo chcesz się edukować to sam sobie napisz cracka,
chyba że chcesz się edukować w swishu, w takim przypadku masz triala. Jak chcesz pełną wersję to dostaniesz ją w sklepie.
ja tam w żadnym sklepie go nie widziałem :roll: można zamowić keya na strobnie producenta chyba.
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

No właśnie jak to jest z tym kluczem? Mam triala Swisha Max i klikam na Try to wchodzi mi strona producenta. Podaję tam swój kod i otrzymuję na maila inny kod. Gdzie go wprowadzić i co on daje? Po co to?

Hej, Priest juz nie bądź taki. Ty też z pewnością masz piraty edukacyjne, np. Windows lub coś w tym stylu. Większość webmasterów i grafików z którymi rozmawiałem też mieli piraty lub zcrackowane wersje - po prostu ich nie stać żeby wydać 3000 zł na jedną rzecz. Za 3000 zł masz ok. 4000 bochenków chleba, licząc po 80gr za jeden.
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

U mnie chleb kosztuje 1 zł :wink: Klucz należy zamówić u producenta i zapłacić za niego tyle ile kosztuje wtedy się go dostaje. A tak jak Karol pisałem Cracki są nielegalne :)
Tomasz Sieniek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Tomasz Sieniek »

czytalem o zabezpieczeniach swisha max i jak skorzystasz z cracka to program nie bedzie ograniczony czasowo ale literki w animacjach bedzie przekręcał. sprawdzilem w celach edukacyjnych i tak sie dzieje. znika ograniczenie czasowe ale literek nie ma takich jak trzeba.
wiec jak na razie jedyną alternatywą jest zakup programu...
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

właśnie, a my jako przedstawiciele wemasterki nie dyskutujemy o crackach :wink:
Zablokowany