Pod względem funkcjonalności strona prezentuje się dobrze. Układ jest czytelny i IMHO odpowiedni na tego typu stronę. Brakuje mi tu jednak wyszukiwarki oraz paska nawigacyjnego "Jesteś tutaj". Linki należałoby podkreślić - są słabo wyróżnione. Pewien problem w poruszaniu może stanowić "unclickable logo". IMHO warto trzymać się powszechnie przyjętemu założeniu, iż kliknięcie na logo przenosi do strony głównej serwisu. Nie podoba mi się rozbice na lewą i prawą stronę (mam na myśli stronę o znaczeniu jak ang.
side 
) przycisków do strony głównej i korespondecji, a także umieszczenie, nazwijmy to "nagłówka", "Porady"
za przyciskami, których dotyczy, w górnym dodatkowym menu. IMHO należałoby to rozwiązać tak jak w przypadku "nagłówka" "Skrypty". Typografia na stronie prezentuje się bardzo dobrze.
W sprawie kod: bardzo dobrze, że strona zgodna jest ze standardem XHTML 1.0 Strict, a także CSS. Mimo wszystko, w źródle można znaleźć pewne nieścisłości, których validator nie widzi. Mam tu na myśli brak zastosowania cudzysłowów dla atrybutów znaczników umieszczonych w warunku dla IE. Menu warto byłoby oprzeć o elementu list. IMHO dopracować należy "wygląd" strony bez arkuszu stylu. Teraz prezentuje się to nieciekawie.
Jeśli chodzi o inne technikalia: JPG jest formatem przeznaczonym do zdjęć. Wszelkie przyciski czy tła powinienno się zapisywać w formacie PNG, ew. GIF.
Podsumowując: strona prezentuje się dobrze, mimo wszystko warto poprawić jeszcze parę występujących na niej niedociągnięć.