To mój pierwszy post na tym forum, i od razu z pokorą chciałbym sie poddać Waszej konstruktywnej krytyce.
Adres:
http://shadowrun-polska.prv.pl
Z góry dzięki za opinie.

Pozycjonowanie.Na co ta strona powitalna?
Jak napisałem - startowa jest koniem pociągowym, bękartem - ale jak napisałem powyżej planujemy jakoś ją zintegrować z resztą serwisu.I tak tam panuje straszny bałagan i nie wiadomo czy to już strona czy dopiero powitanie. Więc zrezygnuj z tego i od razu przechodź do strony.
Początkujacy webmaster. I to, niestety, widaćA teraz co do strony, to prezentuje się kiepsko
Hmm... mógłbyś rozwinąć tę część? Ja odpowiadam za content. Co jest IYO niepotrzebne?wszystko co tam jest tworzy wrażenie jakby było wrzucone od tak sobie.
... Bo nie mamy grafikaZero grafiki, teoretycznie można powiedzieć że ta strona nie ma oprawy graficznej.
Staram (-y) się od roku.Popracuj nad nią trochę.

Dobrze rozumiem, że to jest wymiana linków tam, ale tam panuje straszny bałagan. Jeżeli już decydujesz się na strone powitalną to zrób na niej porządek. Możesz przecież te linki zrobić tego samegokoloru co tło (nie widać ich i dzięki temu nie ma wrażenia bałaganu).Pozycjonowanie.
Wymiana linków, nasze bannery.
W przyszłości - startowa strona dla laików w tematyce RPG - co to jest, czym jest Shadowrun
Ja nie zbyt specjalizuje się w webmasterstwie. Chociaż swojego czasu (2lata temu) HTMLa znałem, CSS. Obecnie próbuje bardziej z tworzeniem layoutów - grafiką.Jeśli ty, który c zytasz te słowa (nie tylko pan Bartosz Olszewski), uważasz, że możesz nam nam pomóc - to proszę, pomóż
No to musisz znaleźć grafika. Na forach web-giełd padają często oferty grafików, że wykonają strony.... Bo nie mamy grafika . Hobby bardzo niszowe, niestety :/
W wyniku konkursu na grafiki dorobiśmy sie skromnej galerii
Czy, waszym zdaniem, można coś z tego wykorzystać jako layuot?