Zlece pozycjonowanie
Zlece pozycjonowanie
Witam !
Chciałbym sie dowiedziec, ile bedzie kosztowalo pozycjonowanie serwisu www.topmodelki.com.pl - szukam chetnych oraz informacji na ten temat.
gg : 447222
Pozdrawiam
Chciałbym sie dowiedziec, ile bedzie kosztowalo pozycjonowanie serwisu www.topmodelki.com.pl - szukam chetnych oraz informacji na ten temat.
gg : 447222
Pozdrawiam
Re: Zlece pozycjonowanie
podejrzewam że najtańsze oferty od osób znających się na rzemiośle zaczynać się będą od paru tysięcy złotych 
I się pomyliłeś.
Ja to wyceniłem na 60 zł na trzy słowa kluczowe.
znane aktorki nago, sex modelki, topmodelki
Ja to wyceniłem na 60 zł na trzy słowa kluczowe.
znane aktorki nago, sex modelki, topmodelki
jest się czym chwalić, że będziesz pracował za grosze, Twoja sprawa, ale ja dołożyłbym jeszcze jedno zero i dopiero zaczął się zastanawiać, bo zdecydowanie lepiej mieć jednego pożądnego klienta niż parunastu za parę złotych
Nie pracuje.
Koleś zrezygnował bo nie ma pięniedzy.
P.S Są jakieś narzędzia z których mógłbym się dowiedzieć jak silna jest konkurencja?
Koleś zrezygnował bo nie ma pięniedzy.
P.S Są jakieś narzędzia z których mógłbym się dowiedzieć jak silna jest konkurencja?
Czegoś nie rozumiem... W jaki sposób byłeś w stanie wycenic to zlecenie, nie przeprowadziwszy analizy konkurecji?Buzu pisze: Są jakieś narzędzia z których mógłbym się dowiedzieć jak silna jest konkurencja?
@Buzu: tanio się cenisz
Ja bym się skłaniał bliżej propozycji gofer'a
pzdr.
Ja bym się skłaniał bliżej propozycji gofer'a
pzdr.
Hehe, zrezygnowałem
Musze zacząć cenić siebie bardziej
Musze zacząć cenić siebie bardziej
-
Silverstorm
- Kontakt:
heh to nie mow glupot jak o czyms nie wiesz
optymizacja dla mnie zaczyna sie od 300$ nikt za kopiejki tego nie bedzie robil. a ten co sie zgadza to napewno nie wie o czym mówi