tani, bardzo dobry hosting

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
Maq
Kontakt:

tani, bardzo dobry hosting

Post autor: Maq »

Polecam oferta24.com, jest to bardzo dobra firma mająca bardzo niskie ceny hostingu np.
serwer 50mb z mysql, php i 5 gb trafiku kosztuje jedyne 25zł rocznie!!
lub serwer 300mb z mysql, php i 10gb trafiku + domena (domena .com, .net lub .org do wyboru) za jedyne 110zł rocznie!!

Zapraszam do aukcji (kup teraz) serwerów tej firmy na allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=15895951
http://allegro.pl/show_item.php?item=15895978

Zapraszam także do czytania komemntarzy na aukcji innych użytkowników którzy już ten serwer zakupili.
calmato
Nowy
Nowy

Re: tani, bardzo dobry hosting

Post autor: calmato »

oferta mowiaz krotko jest [cenzura]... ale no nie wiem... cos za tanio

wyrazaj sie uzytkowniku ;-)
Maq
Kontakt:

Maciek Malik pisze:oferta mowiaz krotko jest [cenzura]... ale no nie wiem... cos za tanio
Serwery mieszczą w niemieckim datacenter (w niemczech jest tańsze utrzymanie łącz), firma z tego co wiem ma już 2500 klientów w całej europie (głównie w niemczech), działa ona już od pięciu lat na rynku niemieckim i nie było jak dotąd powodzi się jej dobrze, nie dlatego nie powinna śmierdzieć jak ma takie doświadczenie na rynku niemieckim.

Zapomniałem wspomnieć mają wbudowaną obsługę skryptów python, a także ssi i obsługę protokołu wap (dzięki któremu można zamieścić stronę dla telefonów komórkowych)
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

ciekawe dlaczego nie wystawiają faktur.
Maq
Kontakt:

Priest pisze:ciekawe dlaczego nie wystawiają faktur.
Ta firma świadczy usługi hostingowe na rynku polskim dopiero kilka dni, faktury będę wystawiane ale dopiero w przyszłości jak hosting już na dobre ruszy, płacić narazie można tylko przez payU ale niedługo będzie można płacić także innymi sposobami.

Mam jeszcze jedno pytanie poco ci faktura vat jak jesteś osobą fizyczną, a nie firmą.
Syquest
Nowy
Nowy

Post autor: Syquest »

firma jednym słowem - [cenzura], ja korzystam z ich usług i tak szybkiego FTP jeszcze nie wisdziałem - chodzę po nim jak po swoim dysku, strona tesz chodzi szybciutko, i świetny panel administracyjny ma WSZYSTKO!

POLECAM!!!!

wyrazaj sie uzytkowniku ;-)
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Hmmmm jakby był ASP .NET i MSSQL Server lub Access to czemu nie. Oferta ciekawa.
calmato
Nowy
Nowy

Post autor: calmato »

sorry Inside ale musze to powiedziec - strasznie napaliles sie na ASP. NET.... php jest dla ciebie za słabe? a postgreSQL,, MySql to bazy danych dla amatorow...

ps. Pewnie i tak ten post zostanie wywalony...
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Jaaaaa cieeeeeee. Każdy pisze w czym mu wygodnie. Ja jestem nieco leniwy (hehe nieco), a ASP .NET. Jest w sam raz. Stworzenie czegoś dużego jest prostsze (szybsze). Gożej z nauką... Ale to inny problem...
Innymi słowy żeyjemy w wolnym kraju, mamy wolność słowa i każdy wybiera to co dla niego najlepsze...
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Szkoda, że tylko 500MB. Fakt, że to dużo ale na duzy serwis trochę mało. przydałoby się mieć np. 1GB i 2GB przynajmniej powinni napisać, że takie usługi też są. Ale ogólnie ciekawa oferta.
Maq
Kontakt:

Bartosz Olszewski pisze:Szkoda, że tylko 500MB. Fakt, że to dużo ale na duzy serwis trochę mało. przydałoby się mieć np. 1GB i 2GB przynajmniej powinni napisać, że takie usługi też są. Ale ogólnie ciekawa oferta.
Oczywiście jest możliwość zakupu kont o innych parametrach, ale wtedy trzeba porozmawiać z administratorem o szczegółach.

Muszę spomnieć o tym że są to ceny promocyjne, promocja ma trwać jeszcze jakieś 2 miesiące (dokładnego terminu nie znam), po tej promocji ceny mają być około od 2 do 3 razy wyższe, czyli radzę szybko kupywać konta, bo nie długo nie będzie tam tanio, a tak szczerze mówiąć nawet po promocji oferta tej firmy będzie jedna z najciekawszych. Nowy cennik ma być tak ułożony żeby móc konkurować cenowo i jakościowo z konkurencją.
klozz
Kontakt:

Post autor: klozz »

A jest wildcard na domeny, oriętuje się ktoś :?:
Maq
Kontakt:

Klozz pisze:A jest wildcard na domeny, oriętuje się ktoś :?:
Oczywiście że jest :D
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mevius »

ja również polecam Wam wszystkim ten serwer. Jest świetny a FTP to chodzi jak bym na swoim dysku był. :) mój http://kompz.org tam jest :)
Łukasz Świerżewski
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Łukasz Świerżewski »

Witam!
Oferta bardzo mi przypadła do gustu. Na aukcji sa tylko małe serwery. Ja bym był zainteresowany kupnem jakiegoś od 300 MB. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić. Nie znam niemieckiego i nie wiem jak się doczytać na ich stonie czegokolwiek.
Pozdrawiam...
ODPOWIEDZ