[strona] www.catherine.com.pl
[strona] www.catherine.com.pl
Oceńcie www.catherine.com.pl
Wersje flash
Wersje flash
Re: [strona] www.catherine.com.pl
ogóny zamysł mi się podoba, tylko coś z tymi kwiatkami w tle jest nie tak, a nawet nie tylko z kwiatkami wszystkie obrazki na layoucie wyglądają jakby nazbyt przefiltrowane, unsharp mask
, i na dodatek jakieś wyblakłe.
Tekst w "O firmie" jakoś dziwnie sformatowany żeby nie powiedzieć beznadziejnie, no i jeszcze ten wszechobecny różowy też jakoś dziwnie.
W mapce zamiast "wybierz skale 1: 150, czy 1:36 nie lepiej było by dodać po prostu powiększ | zmniejsz ??
W sumie troche się czepiam ale w ofercie mogło by się od razu ładować jakieś zdjęcie, bo po samym wejściu jest tylko jakaś różowa ramka
Tekst w "O firmie" jakoś dziwnie sformatowany żeby nie powiedzieć beznadziejnie, no i jeszcze ten wszechobecny różowy też jakoś dziwnie.
W mapce zamiast "wybierz skale 1: 150, czy 1:36 nie lepiej było by dodać po prostu powiększ | zmniejsz ??
W sumie troche się czepiam ale w ofercie mogło by się od razu ładować jakieś zdjęcie, bo po samym wejściu jest tylko jakaś różowa ramka
wersja html jest brzydka i nieprofesjonalna itd...., wersji flah nie pasuje mi krój czcionki w nagłówku strony i w menu
Wersja html byla tworzona 2 lata temu i to byla pierwsza moja strona zrobiona wiec jak na pierwsza biorac pod uwage tamte czasy nie byla najgorsza aczkolwiek najlepsza tez nie ehehehYay Gree pisze:wersja html jest brzydka i nieprofesjonalna itd....,
nie interesuje mnie kiedy została zrobiona, ile masz lat , w czym pracujesz.. prosiłes o ocene wiec dostałes ja
Yay Gree: zanim sie czepisz przeczytaj uwaznie...
Nie chce robic tu spinki bo to nie o to chodzi ale jak nie umiesz czytać to trudno.Yay Gree pisze:nie interesuje mnie kiedy została zrobiona, ile masz lat , w czym pracujesz.. prosiłes o ocene wiec dostałes ja
macie racje przepraszam. wiec teraz moze napisze cos konkretniej o stronie flashowej:
moim zdaniem:
-na dzien dobry wzrok sciaga logo sta4u
-brak klimatycznej melodii (playera)
-styl w jakim wyłania sie ten (bardzo ciekawy) kwiatowy motyw jest jakis watpliwy
-zły dobór czcionek (sa niegustowne), nagłówka-tytułu i menu
-styl w jakim pojawia sie nagłówek i menu (text) iscie z power pionta (korzystajmy z mozliwosci flasha)
-styl w jakim zostały wyanimowanr rollovery jest bynajmniej niespotykany i niepraktyczny
-podoba mi sie styl w jakim pojawiaja sie poszczegulne okeinka, z tym ze daj one wrazenie jakby wjezdzały z poza strorony i to razi.
- styl w jakim sie pojawiaja zdjecia ubran (istny power point)
-zle połamany text (o firmie)
.....reszta moze byc
przegladnij sobie moze cie cos natchnie:
http://www.dopeawards.com/
moim zdaniem:
-na dzien dobry wzrok sciaga logo sta4u
-brak klimatycznej melodii (playera)
-styl w jakim wyłania sie ten (bardzo ciekawy) kwiatowy motyw jest jakis watpliwy
-zły dobór czcionek (sa niegustowne), nagłówka-tytułu i menu
-styl w jakim pojawia sie nagłówek i menu (text) iscie z power pionta (korzystajmy z mozliwosci flasha)
-styl w jakim zostały wyanimowanr rollovery jest bynajmniej niespotykany i niepraktyczny
-podoba mi sie styl w jakim pojawiaja sie poszczegulne okeinka, z tym ze daj one wrazenie jakby wjezdzały z poza strorony i to razi.
- styl w jakim sie pojawiaja zdjecia ubran (istny power point)
-zle połamany text (o firmie)
.....reszta moze byc
przegladnij sobie moze cie cos natchnie:
Dzieki za wypowiedz na temat strony i dzieki za linka bo naprawde kolesie robia ostre strony heheYay Gree pisze: przegladnij sobie moze cie cos natchnie:
mam nadzieje ze ten link pomoze nie tylko tobie.
najpierw myslmy i ogladajmy, rysujmy projekt, róbmy design....