Skąd jesteście :-)
Re: Skąd jesteście :-)
Ja Rzeszów jak dotad pierwszy post z tym miastem..? Czyzbym tylko ja byl z rzeszowa?
-
budek vel. fu3ak
- Przelotem

misz nie daj sie - jestesmy z tobą
droga Moniko wystarczy looknąć pod avatary
droga Moniko wystarczy looknąć pod avatary
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Ja tez sie dolacze.. Wiec jestem z Tychow, pewnie kazdy zna bo to wielkie city :), dla pozostalych powiem ze to 21 km od Katowic (tyle podaje PKP). A tka wogole to nie wiem o co Wam chodzi z tymi latarkami ;p Jestesmy blizej rownika niz polnocna/srodkowa Polska, wiec u nas slonce swieci dluzej, jest cieplej itp ;p
latarki... ich smieszy ze 20 tys ludzi z bytomia straci prace... zajebiscie smieszne
-
Monika Trawińska
- Nowy

Buahahahhahahahaha
Nie wiem już czy Wy tak na żarty, czy poważnie...Latarki...zobaczcie na linka wklejonego od insane, tyle, że jest on dostępny do 18 chyba, szczególnie na jego ekhm "miecz" 
Prezesie (bez budki
) tak wiem że niektórzy mają podpisy skąd są...NIEKTÓRZY...poza tym moja akcja ma na celu wyodrębnienie drużyn na przyszły zlot
Jak uważasz temat za głupi to możesz nie odpowiadać, i/lub powiadomić administratora (gość jest chyba z bydgoszczy
) o moim wykroczeniu.
Panie Michale ależ Pan niewzruszony.
Prezesie (bez budki
Panie Michale ależ Pan niewzruszony.
sorry... nie zauwazylem tego...
zamykają kopalnie = przestana wydobywac wegiel | wegiel = energia
i pomyslalem sobie ze jak nie bedzie wegla to zostaną nam tylko latarki...
tak jakos mi sie to skleilo w glowie w calosc
zamykają kopalnie = przestana wydobywac wegiel | wegiel = energia
i pomyslalem sobie ze jak nie bedzie wegla to zostaną nam tylko latarki...
tak jakos mi sie to skleilo w glowie w calosc
-
budek vel. fu3ak
- Przelotem

Droga SUPERNOVO, jeżeli pamiętasz moje name to gratuluje pamięci. Nie uważam tematu za głupi i nikomu nie mam zamiaru kablować
Tylko dlaczego nie nazwałaś topica od razu "chcecie zlot userów WI?" + ankieta, zamiast już sklejać ekipe i szukać furaka na transit.
Tylko dlaczego nie nazwałaś topica od razu "chcecie zlot userów WI?" + ankieta, zamiast już sklejać ekipe i szukać furaka na transit.
-
Monika Trawińska
- Nowy

Tak tak Maciek, a mnie się wszystko z Majdankiem kojarzy (wiem to niesmaczne)...
Prezes Ty mnie nie ucz zakładania topiców dobra?
A jeszcze mnie odeślij do regulaminu to poznasz moich kolegów spod budek
Tak miało być, taka zagadka ekh...intelektualna
A o to czy chcecie zlot nie pytam, bo po co, widzę Was już jak jednego męża (no może jakąś żonę też) jak przybywacie gromadnie na wyznaczone miejsce 
Prezes Ty mnie nie ucz zakładania topiców dobra?
Racibórz
10 km od granicy (zawsze mozna sie wybrac na tanie piwo), koło 23km od Rybnika, a Rybnik koło Katowic....
-
Gość
MacieK Malik ..dramatyzujesz
gornik jest bardzo zacnym czlowiekiem i dobrze o tym wiesz ...
miej pretensje do gory
nie bylo zadnej aluzji do nich
ino wągiel tak bardzo nie jest potrzybny do prundu
gornik jest bardzo zacnym czlowiekiem i dobrze o tym wiesz ...
miej pretensje do gory
nie bylo zadnej aluzji do nich
ino wągiel tak bardzo nie jest potrzybny do prundu
-
Monika Trawińska
- Nowy

ins wszyscy wiedzą że jesteś
gość, ale nie musisz tego aż tak podkreślać
A co do prundu nic nie widzę, ciemność widzę, ma ktoś
?
A co do prundu nic nie widzę, ciemność widzę, ma ktoś
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Zlot może być nawet dobrym pomysłem, ale temat powinien być prowadzony kulturalnie i bez wyzwisk, że jak ktoś mieszka koło wsi to wieśniak. Uważam takie zachowanie za skandaliczne. Skończyły się czasy Szlachta, Duchowieństwo i Chłopi. Obecnie każdy człowiek jest na równi (nie mieszajmy polityków - stanowisko pracy nie wskazuje jaki to jest człowiek ).
Politycy z racji zachowania stoją poniżej przeciętnego obywatele. Tyle tylko że mają immunitet. A zlot pierwsi wymyślili na WebCity. Tylko że tak jakoś przeszło...
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Źle zrozumiałeś mnie w sensie polityków. Chodziło oto że kiedyś Duchowieństwo i Szlachta się kształciło a teraz może każdy i nie ważne czy to rolnik. Czy jak będzie Ci się podobał chłopak/dziewczyna to będziesz patrzył na to czy bogata jaką szkołę skończyła etc.? Nie będziesz patrzył głównie na to, że Ci się podoba. A polityk też zawód tyle, że My zawsze na polityków najeżdzamy za to co robią. Niestety założe się, że jakby Wam dano możliwość władzy państwem też byście robili głupoty. Nie jest to prosta sprawa podejmować decyzje o podatkach czy o wyborze prezydenta. Każdy zawód jest trudny. Trzeba szanować każdego człowieka.
Nie. Na rządzenie to ja mam sporo pomysłów (realnych). Tyle tylko że sejm by pewnie żadnego nie przepuścił bo co tu dużo mówić są dość rewolucyjne jak na Polske.