Witam zrobilem stronke dla firmy geodezyjnej, ocencie ja
http://www.ugkpankiewicz.com
pozdr.
[strona] www.ugkpankiewicz.com
Re: [strona] www.ugkpankiewicz.com
No niestety, jestem zmęczony, ale jakoś dałem radę......
- menu do bani
- koleś z aparaturą do bani
- 0 logo - to w końcu jakaś firma bodajże... (poprawka: jest logo ale jak widać z tego komentarza - niezauważalne.... a przecież logo to podstawa - należałoby dobitnie wyeksponować...)
- motto? (bania)
- słabiutka galeria (do bani)
+ layout dobry
+ kolorystyka, rozmiary - znakomite (no może tekst dałbym ciut ciemniejszy...)
6/10 - "Standart" (do bani
)
- menu do bani
- koleś z aparaturą do bani
- 0 logo - to w końcu jakaś firma bodajże... (poprawka: jest logo ale jak widać z tego komentarza - niezauważalne.... a przecież logo to podstawa - należałoby dobitnie wyeksponować...)
- motto? (bania)
- słabiutka galeria (do bani)
+ layout dobry
+ kolorystyka, rozmiary - znakomite (no może tekst dałbym ciut ciemniejszy...)
6/10 - "Standart" (do bani
Pomysł z cieniem geodety mi się podoba.Myślę się że logo powinienes wkomponować w top, i to zdjęcie obok topu powinno być gdzie indziej. Kolorystycznie bardzo przyjemna.Trochę poprawek i będzie dobrze. 
Jak dla mnie to ten geodeta powinien być wogóle w innym miejscu, np, na dole w rogu pod tekstem.
Nawigacja do wymiany
Nawigacja do wymiany
dzieki za komentarze...
co do nawigacji -strona nie bedzie sie rozrastac,to typowa wizytowka wiec wiec nawigacja we flashu tu nie przeszkadza, chyba ze niepodoba am sie to menu jako takie
- koles z aparatura to odgorny pomysl tak jak haslo calosc ma niesc przeslanie wiec geodeta jest tam gdzie powinien byc.
Co do loga.......ta firma wogole nie ma loga wiec dalem takie cos zeby nie bylo:)
pozdr.
co do nawigacji -strona nie bedzie sie rozrastac,to typowa wizytowka wiec wiec nawigacja we flashu tu nie przeszkadza, chyba ze niepodoba am sie to menu jako takie
- koles z aparatura to odgorny pomysl tak jak haslo calosc ma niesc przeslanie wiec geodeta jest tam gdzie powinien byc.
Co do loga.......ta firma wogole nie ma loga wiec dalem takie cos zeby nie bylo:)
pozdr.
hmmm... zaoferuj zaprojektowanie loga dla firmy... kasakasakasa... 
hehe......proponowalem