Szybka Odpowiedź
-
Paweł Mączka
- Nowy

- Kontakt:
Szybka Odpowiedź
.. to coś czego mi tutaj brakuje, bardzo się do tego przyzwyacziłem a tu muszę klikać za każdym razem, z góry dziękuję 
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Re: Szybka Odpowiedź
chodzi Ci zapewne o to małe użyteczne okienko, ale osobiście uważam, że wystarczy kliknąć odp i tak samo z czasem, no i masz więcej opcji od razu. No, ale zawsze można dodać.
Niewątpliwie to co mnie zniechęciło do pisania na Forum WebInside.pl, to to, że nie ma tutaj Pola szybkiej odpowiedzi. To ułatwia pisanie szybkich postów. I tym samym przyśpiesza i ułatwia odpowiadanie w tematach.
Wszystkie inne fora mają pole szybkiej odpowiedzi, tak więc nie wiem czemu na Webinside.pl ma być inaczej? Tyle juz forum istnieje i nie ma jeszcze pola szybkiej odpowiedzi? Zapewniam, że gdy takie pole się pojawi, to ruch na forum się wzmoży.
Wszystkie inne fora mają pole szybkiej odpowiedzi, tak więc nie wiem czemu na Webinside.pl ma być inaczej? Tyle juz forum istnieje i nie ma jeszcze pola szybkiej odpowiedzi? Zapewniam, że gdy takie pole się pojawi, to ruch na forum się wzmoży.
Jestem za tym aby szybka odpowiedź była. Ponieważ korzystam z niej często i gęsto na innych forach