[www] ocencie projekt
[www] ocencie projekt
moja strona
ocencie prosze.. mowcie jakie jest wasze zdanie i co ewentualnie do poprawki..
ocencie prosze.. mowcie jakie jest wasze zdanie i co ewentualnie do poprawki..
Re: [www] ocencie projekt
Czcionke na sans-serif zmienić.. No wszystko. Bo o gustach sie nie dyskutuje.. 
-
Mateusz Bogolubow
- Zaczyna działać

- Kontakt:
sadze ze za male.... dla osob ktore maja wieksze rodzielczosci nie bedzie to za dobrze wygladalo
Nie popadajmy w skrajności... Ta strona jest ekhm... brzydka. Tak, to jest dobre słowo. Sprawiawrażenie martwej, a ta grafika w topie jest oderwana z kontekstu i nic nie przedstawia. Ogólnie za szare i za małe jak dla mnie.iniside pisze:Czcionke na sans-serif zmienić.. No wszystko. Bo o gustach sie nie dyskutuje..
Całkiem, całkiem... Zgadzam sie, że wypadałoby ją powiększyć o 30-60%. Spróbuj też wrzucić do palety jakiś kolor nie-grayscale, najlepiej jakiś ciepły. Ale tylko kilka elementów. W ten sposób ożywisz nieco ten elegancki design, zachowując klimat. A grafika na górze jest spoko.
Generalnie mnie się podoba, ale zgodzę się z przedmówcami - można by to troszeczkę powiększyć
Co do kolorków to - zająłbym się at grafiką na górze, trochę można by ją podkolorować byle by nie za dużo, z wyczuciem żeby pasowało do reszty .
Jeszcze można by zamiast zwykłej czcionki w menu dodać jakąś grafikę - nie dużo pozycji wiec i roboty mało, a w tej formie trochę brzydkie, albo chociaż dodać jakiegoś style css do <li/>
Co do kolorków to - zająłbym się at grafiką na górze, trochę można by ją podkolorować byle by nie za dużo, z wyczuciem żeby pasowało do reszty .
Jeszcze można by zamiast zwykłej czcionki w menu dodać jakąś grafikę - nie dużo pozycji wiec i roboty mało, a w tej formie trochę brzydkie, albo chociaż dodać jakiegoś style css do <li/>
dzieki za opinie..
postaram sie wszystkim (no moze prawie wszystkim) dogodzic ;D
postaram sie wszystkim (no moze prawie wszystkim) dogodzic ;D
rozwin troche temat.. bo nie bardzo rozumiem..-MW- pisze:(...) dodać jakiegoś style css do <li/>
chodziło mi o to aby zamiast zwykłego wypunktowania zrobić styla CSS z jakimiś ładniejszymi "kropkami" 
przede wszystkim stawialem na prostote ale zobacze co da sie zrobic.. nie wiem tylko jakie moga byc te "inne kropki" <hmm> moze kwadratowe? /zart 
no ale niewazne.. jak poprawie to pogadamy..
no ale niewazne.. jak poprawie to pogadamy..
1. Nie czytałem dotychczasowych postów by się nie sugerować 
2. Lubię proste projekty graficzne.
3. Top strony wydaje mi się pusty. Proponuję coś zmienić
4. Myślę, że prosta czcionka np. Verdana byłaby bardziej schludna
5. Ogólnie: fajne
6. Proponuję "czarne paseczki" nad i pod obrazkiem w topie zaokrąglić im rogi
to znaczy w grnym tylko górne rogi a w dolnym dolne. Ciekaw jestem jak w
takim układzie bedzie się to prezentować. To jest tylko sugestia
2. Lubię proste projekty graficzne.
3. Top strony wydaje mi się pusty. Proponuję coś zmienić
4. Myślę, że prosta czcionka np. Verdana byłaby bardziej schludna