[wi] wady - zalety i plany na przyszłość

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

[wi] wady - zalety i plany na przyszłość

Post autor: Dawid Kulbaka »

Chciałem Was zachęcić do rzeczowej dyskusji co zmienić, a co ulepszyć, może cos wykasować z życia seriwsu? Proszę o jakieś słowa konstruktywnej krytyki. Cześć Waszych próśb juz została spełniona, więc chciałbym się dowiedziec co dalej. Wiadomo.. nie spełnimy wszystkiego, ale może ktos ma realne pomsyły, małe poprawki, które jesteśmy w stanie wprowadzić w serwisie.
Jak Wam podobają się newsy?

I takie małe plany co dalej: będzie nowy dział w segmencie PHP - o PHP Nuke z przykładami i kompletnym kompendium wiedzy o tym systemie, oraz powróci dział generatory z bazą nowych narzędzi. Ponadto prawie codziennie dochodzą nowe arty, uzupełniamy bazy skryptyów, no co tu jeszcze można zrobić :wink: :?: :idea:
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [wi] wady - zalety i plany na przyszłość

Post autor: misz »

jak dla mnie powinno byc wiecej newsow - web.reporter.pl byl przezemnie bardzo czesto odwiedzany wlasnie dla tego ze mozna bylo tam przeczytac zawsze spora porcje newsow. mysle ze pare pomyslow mozecie z tamtad zaczerpnac? podobal mi sie dzial "znani polecaja"! moze zrobcie tez katalog www - ale taki do ktorego dostaja sie najlepsze witryny, bedzie to nobilitacja.
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

Ja proponuje zrobic konkurs stron. Może powielam stary pomysł, ale wydaje sie moim zdaniem dobry. Reszta jest ok (chyba) :P
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: misz »

co do konkursu nie mam do konca przekonania - jak dla mnie "katalog" stron bylby ok - zadnych zobowiazan dla wi a znaczek i tak mozna rozdac. co do konkursu ... to cpwa ma i tak klopoty z ponownym rozruchem mimo ze aplikacja jest gotowa.
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Riklaunim »

Katalog stron z możliwością np. oceniania strony.... katalog stron wyróżnionych (albo te lepsze jakoś ładniej wyglądają w katalogu)... Różne konkursy mogłby dać więcej rozgłosu :)
aqapo
Nowy
Nowy

Post autor: aqapo »

zgadzam się z miszem. Myśle jeszcze, że dział o bloggingu zyskałby wielu sympatyków.
Łukasz Świerżewski
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Łukasz Świerżewski »

Ja bym nieco zmodernizował pomysł ::misza:: i stworzył dwa działy. Jeden dotyczyłby katalogu najlepszych stron, a drugi katalogu stron, które nie są najlepsze, ale dzięki sowim postępom mogą zaisntnieć w sieci. Poza tym zgadzam się apropo zwiększenia dawki newsów, choć wiem, że nie jest to łatwe zadanie. Bardzo mile widziane byłoby też coś w rodzaju spisu wszystkich artykuł w danych działach na WI. Czsami takie przeglądanie wszystkich stron z artami może być zniechęcające, a tak każdy będzie mógł łatwo znaleźć interesujący go temat.
ODPOWIEDZ