Tele2 a tpsa
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Tele2 a tpsa
Tpsa wpuściło Tele2 i to tylko po to, aby nie być oskarżanym o monopol w międzymiastowych. Ja trzymam kciuki, bo nie lubię monopoli, ale to ma szansę wyrosnąć, bo tu jest inna sytuacja niż np. z MS Windows, którego chciałem zmienić na coś innego, ale wtedy byłby problem z nagraniami z dyktafonu i aparatem. Tylko to nie pozwala mi przejśc na np. Linuxa
Ostatnio zmieniony pn gru 20, 2004 9:34 pm przez Grzegorz Komsta, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Tele2 a tpsa
nie kompromituj sie takimi "rewelacjami"...Grzegorz Komsta pisze:Tpsa też ma Tele2 i to tylko po to, aby nie być oskarżanym o monopol w międzymiastowych.
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
to żadna rewelacja. Co prawda pomiędzy nimi jest teraz spór, ale to ma inne podłoże. Myślisz dokładnie w ten sposób, w jaki oni chcą, abyś myślał.
Uważasz, że Tele2 nie jest związane z tpsa? To kto je według Cibie powołał do życia? Dlaczego do sprowadzenia do siebie klienta wyatarczy im nr rachunku w tpsa? W ten sposób udało się im uniknąć ogromej grzywny.
Uważasz, że Tele2 nie jest związane z tpsa? To kto je według Cibie powołał do życia? Dlaczego do sprowadzenia do siebie klienta wyatarczy im nr rachunku w tpsa? W ten sposób udało się im uniknąć ogromej grzywny.
ROTFL :)Grzegorz Komsta pisze:Uważasz, że Tele2 nie jest związane z tpsa?
drogi misiu kolorowy,
tele2 to skandynawski gigant telekomunikacyjny, ktory bez problemu bylby w stanie wciagnac tepse przez lewa dziurke od nosa gdyby go FT nie uprzedzil.
polski oddzial tele2 to obecnie jeden z najbardziej agresywnych graczy na polskim rynku telekomunikacyjnym. mowiac o cichej wspolpracy obu firm wykazujesz sie calkowita niekompetencja w tym temacie. rownie dobrze moglbys twierdzic, ze ziemia jest plaska...
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
no fakt, przyznaje się do błedu. Miałem trochę co innego na myśli, ale źle sformułowałem wypowiedź. Nie będę się sprzeczał, bo nie ma to najmniejszego sense. To co mówisz to rzeczywiście prawda.
Nie lubie TP, nie kryje sie z tym. Jesli jednak uslysze slowo na temat Tele2, krew zaczyna mi szybciej plynac. Reklamy komromitujace TP są moim zdaniem "gwozdziem do trumny" Tele2. Z tego co mi wiadomo, a takze z rozmow ze znajomymi orzec moge, ze firma oczerniajaca konkurencje, bedac jednoczesnie 'bekartem", ze swoim dystansem do fair-play i 'przeslodzonymi' promocjami, nie ma prawa istniec. Rozumiem, takie sa prawa rynku, ale bez przesady.