[ocena] portfolio

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
SauroNet
Kontakt:

[ocena] portfolio

Post autor: SauroNet »

MariuszK

Re: [ocena] portfolio

Post autor: MariuszK »

Szczerze mówiąc coś mi w tej stronie nie leży... nie wiem... nie rzuca na kolana oprawa. Formularz bardzo fajnie że jest ale zadbaj aby sprawdzanie poprawności pól wyglądało przyzwoicie a nie tak jak teraz
SauroNet
Kontakt:

A co jest nie tak w tym sprawdzaniu poprawnisci pol?? :roll:

A tak apropos dzieki za opinie, bo nik inny jak narazie niepokusil sie zeby ta strone ocenic... a liczylem na to. No ale coz... :(
calmato
Nowy
Nowy

Post autor: calmato »

o bosz... jako że uznajesz się za eksperta w dziedzinie webdesignu powiem tak - beznadzieja... ludzie.. wiem że gustów się nie ocenia, ale zastanówcie sie... zero wyczucia kolorów, nie wiadomo o co tak naprade chodzi. Efekty z tutoriala, typografia? a gdzie tu jakakolwiek typografia? usability? nie widze...

baw się na własnym dysku i oberwuj lepszych. tak.. oberwacja innych przyda ci sie.
iro
Moderator

Post autor: iro »

Jako, że ziomuś jesteś z mojego miasta, to po Tobie nie pojadę za bardzo :).
Co do kolorystyki, która tak bardzo się nie podobała Calmatowi, to dla mnie jest nawet przyzwoita. Jednak w niektórych miejscach tekst na tym jest niezbyt wyraźny. Mógłbyś nad tym popracować. Przydałoby się też zwiększyć nieco to okienko, w którym wyświetlasz informacje. Wyrzuć statystyki i zmień napis WWW. Te kolory zupełnie nie pasują.

BTW: Chodzisz do czternastki?? :)
SauroNet
Kontakt:

Nie ukrywam ze wydawalo mi sie ze ta strona nie jest taka zla. Ale dzieki za opinie, przynajmniej wiem co jest zle i bede sie staral to zmienic, chociaz mi osobiscie kolory sie bardzo podobaja i przy nich zostane.
Poza tym nigdy nie twierdzilem ze jestem ekspertem w dziedzinie designu, poprostu chce sobie troche zarobic. To chyba nic zlego... ?

iro: Nie chodze do XIV. a dlaczego pytasz??
ODPOWIEDZ