www.subsite.tk

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

www.subsite.tk

Post autor: Asit »

prosze o ocene mojej strony... http://www.subsite.tk
rman
Nowy
Nowy

ocena strony

Post autor: rman »

[ - ] nie lubie stron które sie otwierają w osobnych oknach
[ - ] powoli się ładuje (i to raczej nie wina łącza bo inne stronki bardziej zaawansowane graficznie chodzą o wiele szybciej), grafi niewiele, tekstu też ... co sie tak ślimaczy?
[ - ] po co zalecasz 1024x768 jeśli stronka w tym nowym małym oknie zmieściła by sie na 640x480
[ - ] ikonki w topie do nawigacj są za małe jak dla mnie
[ - ] top troszke za duży i jakis taki bez wyrazu

[ + ] lubie proste, przejrzyste strony i za to mały plusik

ocena: -3/6
Halszczak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: www.subsite.tk

Post autor: Halszczak »

[ - ] po co zalecasz 1024x768 jeśli stronka w tym nowym małym oknie zmieściła by sie na 640x480
[ - ] ikonki w topie do nawigacj są za małe jak dla mnie
a już myślałem, że tylko ja jestem ślepy :-D
Strona jakich tysiące w sieci, stylistycznie, gramatycznie i ortograficznie poprawna, ale de facto nie wnosząca nic nowego. Graficznie się wypowiadał nie będę (de gustibus non est disputandum- jak mawiali starożytni Górale), ale popieram przedmówcę
[- ] nie lubie stron które sie otwierają w osobnych oknach
Co do wulgaryzmów, jak powiedział prof. Bralczyk - "są nieodłączną częścią języka polskiego", aczkolwiek można (i trzeba) je zastąpić wieloma innymi formami. Zgadzam się z prof. Bralczykiem, że łatwiej jest powiedzieć (zahaczywszy o wystającą płytkę chodnikową)
O k...wa, ale się pierdolnąłem
niż
Ale się uderzyłem o wystającą płytkę chodnikową
, nie będę tu prawił morałów, bo nie czas ni miejsce na to, ale jeżeli Jego Wysokość Administrator (i Magnificencje Moderatorzy) pozwolą to bardzo chętnie wątek rozwinę :)
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2004 7:15 pm przez Halszczak, łącznie zmieniany 1 raz.
Jack
Kontakt:

Okienka

Post autor: Jack »

Stonka fajna tyle ze bialo czarna moze wiecej odcieni szarosci?
Powinienes wyroznic start bo przez chwile myslalem ze serwis sklada sie tylko
z 1 strony.
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

a jaka macie rozdzielczosc? bo jesli wieksza od 1024*768 to sie nie dziwcie ze nie widzicie ikonek :) ale jesli 1024 lub mniejsza to nie wiem... przeciez macie podpisy do ikonek pisane czcionka taka jak tekst wiec nie rozumiem///

i dzieki za ocene... zastosuje sie do rad i poprawie to co zdolam...
bardakon
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: bardakon »

- nie rozumiem czemu to się otwiera w osobnym oknie, a wstep siedzi sobie pod spodem.

CYTAT
- "Powinienes wyroznic start bo przez chwile myslalem ze serwis sklada sie tylko z 1 strony."

zgadzam sie- ten przycik na wstepie moze być jakąś delikatną animacją albo chociaż mieć inny kolor.
- top dość ciekawy, ale dalo by sie dac tam jeszcze kilka elementów w innych odcianiach (żeby to nie było takie płąskie)
- przejzysta, czytelnla (choc mozna by jakoś wyróżnić tytuły bana głównej stronie

-ważne! to jest wszystko za małe! tego nie widza ludzie nie tylko z rozdz. powyzej 1024 ale i kazdy z delikatrna wada zwroku (albo trzeab sie wysilac a to nie przyjemne) - wiem co czuje...
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

http://www.subsite.tk

troszke to poprawilem..
wiem ze strona jest tak na prawde o niczym.. ale taka jest przewaznie cecha stron domowych.. a jesli chodzi o to dlugie ladowanie to wina serwera.. na interii strona skladajaca sie jedynie z tytulu, teksty i jednego obrazka otwiera sie wieki..
jesli mozecie - ocencie.. minusy (a tych pewno bedzie duzo) sa mile widziane :)
ODPOWIEDZ