Czas mam wieczorami 1-2h
BTW. dla mnie czas to 12h przed kompem non-stop
Nie to jest minimum w weekendy .. :]Halszczak pisze:Tylko tyle![]()
Tu się z kolegą zgodzę, pomijając czas spędzony w pracy (szkołę już skończyłemGrzegorz Komsta pisze:co ty z ta szkolą?! Ja też szkołę mam, a czas znajduje zawsze na wszystko. Wystarczy się tylko zorganizować dobrze i już. Dziś nawet miałem maturę, trudna jakaś była, a jedno z pytań na wosie brzmiało tak :Internet to najgorszy wynalazek XX wieku" podaj argumenty za i przeciw. Fajne co?

tak? z tego co widze to Twoje posty pojawiają się tylko w hydeparku i opiniach o WI jak narzekasz, że forum umiera. Może nie zauważyłeś, ale to jest forum dla webmasterów a nie dla chcących sobie pogadać o głupotach? może spróbuj zarzucić "bravo" na googlu to znajdziesz interesujące fora? Jak zaczniesz się udzielać w konkretnych tematach to przyznam, że wnosisz na forum życie, teraz nic takiego nie zauważyłem.iniside pisze:Gdby nie halszczak i ja i to by już dawno podupadło
Ehh nikt tu sie na żartach nie znaPriest pisze:tak? z tego co widze to Twoje posty pojawiają się tylko w hydeparku i opiniach o WI jak narzekasz, że forum umiera. Może nie zauważyłeś, ale to jest forum dla webmasterów a nie dla chcących sobie pogadać o głupotach? może spróbuj zarzucić "bravo" na googlu to znajdziesz interesujące fora? Jak zaczniesz się udzielać w konkretnych tematach to przyznam, że wnosisz na forum życie, teraz nic takiego nie zauważyłem.iniside pisze:Gdby nie halszczak i ja i to by już dawno podupadło
no commentsiniside pisze:Ehh nikt tu sie na żartach nie znaPriest pisze:tak? z tego co widze to Twoje posty pojawiają się tylko w hydeparku i opiniach o WI jak narzekasz, że forum umiera. Może nie zauważyłeś, ale to jest forum dla webmasterów a nie dla chcących sobie pogadać o głupotach? może spróbuj zarzucić "bravo" na googlu to znajdziesz interesujące fora? Jak zaczniesz się udzielać w konkretnych tematach to przyznam, że wnosisz na forum życie, teraz nic takiego nie zauważyłem.iniside pisze:Gdby nie halszczak i ja i to by już dawno podupadło