[pytanie] Od ilu jest następna ranga?
[pytanie] Od ilu jest następna ranga?
Od ilu postów jest następna ranga? .Mam już ich ponad 28 i nic... 
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Re: [pytanie] Od ilu jest następna ranga?
to ty tylko dla ilości piszesz? Często ilośc nie idzie w parze z jakością... 
Gadanie tam ... Ja tez pisze dla ilości
:D
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
inisisde nagrod za to nie bedzie i tak, to nie to froum 
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Uważam, że powinieneś pisać dla nauki i dla przekazania komuś swojej wiedzy, a nie po to aby się później chwalić tym że masz np. 5000 postów, które tak naprawdę nic nie wnosiły nigdy do dyskusji. Zawsze pisz posty, które coś wnoszą do tematu.
Nie mądruj sie bo nam sie znowu forum sztywniackie zrobiBartosz Olszewski pisze:Uważam, że powinieneś pisać dla nauki i dla przekazania komuś swojej wiedzy, a nie po to aby się później chwalić tym że masz np. 5000 postów, które tak naprawdę nic nie wnosiły nigdy do dyskusji. Zawsze pisz posty, które coś wnoszą do tematu.
Cooo ja już rozdawłe dwie taczki ratyfikowanego curku w kostkach.. Ja chce chociaż jedną paczkeinisisde nagrod za to nie bedzie i tak, to nie to froum
Ponad 28? To znaczy ile? 28,1333...? 28,5? 28,99?dj.jaro pisze:Od ilu postów jest następna ranga? .Mam już ich ponad 28 i nic...
Dzień dobryA ja z davem staram sie robić wszytko żeby tak nie było
Ok ty też jesteś przyjęty do klubu świrówHalszczak pisze:Dzień dobryA ja z davem staram sie robić wszytko żeby tak nie było![]()
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Chcecie sobie nabijać licznik postów (słyszałem, że im więcej tym mądrzejszym się jest) to macie temat "matki, żony i kochanki" na hydepark'u - tutaj proszę nie pisać takich bzdurnych postów.
A następna ranga jest od (hoho).. 200 postów - w sumie moim zdaniem trochę dużo, ale ja tego nie ustalałem. Może warto dodać rangę pośrednią?
A następna ranga jest od (hoho).. 200 postów - w sumie moim zdaniem trochę dużo, ale ja tego nie ustalałem. Może warto dodać rangę pośrednią?
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
te 200 to dużo, ale dla mnie to nie istotne. Ja dopiero teraz zwróciłem uwagę, że napisałęm 52 posty, no a ten jest 53