[propozycja] różne avatary dla teamu WI
-
Mikołaj Barczentewicz
- Nowy

- Kontakt:
[propozycja] różne avatary dla teamu WI
Jako członek redakcji, oczywiście po konsultacji z Dawidem, proponuje żeby członkowie teamu posiadali różne avatary.
Moim zdaniem fakt, że wszyscy mają ten sam (niebieski), powoduje, że mogą się one mylić. Poza tym, czy nie ciekawiej na forum byłoby gdyby każdy miał inny avatar?
Ciekaw jestem co na to inni członkowie redakcji, a także 'postronni' obserwatorzy (nie będący w redakcji).
Dla przykładu pierwszy zmieniłem sobie avatar. Proponowałbym właśnie coś takiego, zmianę 'środka', a zostawienie tej samej ramki z napisem u góry.
Moim zdaniem fakt, że wszyscy mają ten sam (niebieski), powoduje, że mogą się one mylić. Poza tym, czy nie ciekawiej na forum byłoby gdyby każdy miał inny avatar?
Ciekaw jestem co na to inni członkowie redakcji, a także 'postronni' obserwatorzy (nie będący w redakcji).
Dla przykładu pierwszy zmieniłem sobie avatar. Proponowałbym właśnie coś takiego, zmianę 'środka', a zostawienie tej samej ramki z napisem u góry.
Re: [propozycja] różne avatary dla teamu WI
Ja (jako osoba postronna
) zgadzam się w 100%. Od tego jest avatar, żeby można było łatwiej zidentyfikować forumowicza - tzn. on się rzuca w oczy, i choć np. nie znamy nicka danej osoby, to kojarzymy ją po avatarku. Po za tym faktycznie osoby z webinside mi się mylą 
-
Krzysztof Sziwa
dla mnie to bez różnicy choć, mogły by być w jakimś jednym schemacie o innych kolorach np...
Była już o tym dyskusja i jestem cały czas ZA wprowadzeniem różnych av., bądź też imion n avatarkach.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
no to ja już zmieniłem 
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
no to ja też
-
Maciej Skrobiński
- Nowy

- Kontakt:
Też mi się wydaje, żę każdy z WI powinien mieć swój avatar. Tylko nie jestem pewien co do wyglądu. Czy powinny być takie same, różniące się tylko imieniem, czy każdy inny. Wydaję mi się jednak, że Hygin Delimat ma rację i powinny się różnić tylko jakimś elementem.
No nic czas odpalić program graficzny i coś wymyślić.
No nic czas odpalić program graficzny i coś wymyślić.
-
Maciej Skrobiński
- Nowy

- Kontakt:
Jak widać też już mam nowego avatarka. Może nie jest to mistrzostwo ale mnie się podoba 
Pełen szacuneczek dla ludków, którzy sami sobie robią avatarki. Ja tam do grafiki mam dwie lewe rączki, wię się za to nie biorę
.
Ale znalazłem sobie na necie fajnego avatarka przedstawiającego symbol mojego miasta
.
Ale znalazłem sobie na necie fajnego avatarka przedstawiającego symbol mojego miasta