Drastyczny spadek PR

Zagadnienia związane z pozycjonowaniem stron WWW, reklamą kontekstową i linkami sponsorowanymi. Dyskutujemy robotach wyszukiwarek, skuteczności, pomysłach i nowych trendach związanych z promowaniem stron WWW w wyszukiwarkach.
Piotr L.
Nowy
Nowy
Kontakt:

Drastyczny spadek PR

Post autor: Piotr L. »

Witam serdecznie,

mam takie oto pytanie:
Co moze byc powodem drastycznego spadku PR strony? Przed zleceniem wypozycjonowania strony, PR wynosil 3 - teraz spadł do zera, i nie wiem co jest tego przyczyną - czy moze zły sposob wypozycjonowania?

Pozdrawiam 8)
Michał Fikus
Przelotem
Przelotem

Re: Drastyczny spadek PR

Post autor: Michał Fikus »

Powodów może być wiele - najprawdopodobniej spam. Lecz dokładniejszą diagnozę można będzie wystawić, gdy obejrzymy stronę - tylko, że najpierw musisz podać adres.
Piotr L.
Nowy
Nowy
Kontakt:

intruder2600
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: intruder2600 »

teraz google robi rozne dziwne rzeczy... update nie bylo od ponad 90 dni! a co ciekawe wiekszosc osob ma inny PR (z regoly 0 ) w google toolbar a inny w katalogu... Ja mysle, ze trzeba jeszcze poczekac i wszystko sie okaze...
Piotr L.
Nowy
Nowy
Kontakt:

Dalej jest ten sam problem. Mam do Was pytanie - gdyż nie znam sie kompletnie na pozycjonowaniu - a jak juz pisałem - oddałem stronę do pozcycjonowani poprzez optymalizacje index - wiec moze sprawdzilibyscie kod indexu - i powiedzili czy wyszukiwarka odebrała to jako spam?

www.websign.chost.pl - index.php

Oraz - jesli okazałoby się to Spamem - Jest jakas mozliwosc "odnowienia" - po przywróceniu starych wartosci meta itd?
intruder2600
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: intruder2600 »

tak patrzac z grubsza spamu zadnego nie widze, ale w kazdym wszystko sie da sprostowac w google tylko niestety kosztem czasu... wszystko musi troche potrwac...
ODPOWIEDZ