?>[/php]
Jak zaistnieć w wyszukiwarkach?
-
spider_334
Jak zaistnieć w wyszukiwarkach?
Słyszałem o innym sposobie dodania url-a do wyszukiwarek nie przez rejestracje i beznadziejne czekanie. Czy moglibyscie mi to przyblizyć? Czekam na odpowiedź.
?>[/php]
?>[/php]
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Jak zaistnieć w wyszukiwarkach?
Wydaje mi się, że jedynym sposobem na takie przyspieszenie będzie uprzednie linkowanie się Twojej strony na innych. Wtedy robot odwiedzajac strony sam znajdzie link do Twojej, przez co szybciej mozesz zostac dodany do bazy. Roznica czasowa pewnie i tak bedzie minimalna. W manualnym dodaniu masz większą pewnosc, ze strone szukarka zaindeksuje.
-
intruder2600
- Nowy

- Kontakt:
jedyny natychmiastowy proces to rejestracja za pomoca smsa ale to kosztuje niestety... Linkowanie moze ten proces przyspieszyc ale raczej w google - jesli strona ma wysoki PR to robocik google na nia wejdzie a z niej po linku do Twojej...
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
No, ale nie mówimy chyba o katalogach a o wyszukiwarkachintruder2600 pisze:jedyny natychmiastowy proces to rejestracja za pomoca smsa ale to kosztuje niestety... Linkowanie moze ten proces przyspieszyc ale raczej w google - jesli strona ma wysoki PR to robocik google na nia wejdzie a z niej po linku do Twojej...
-
intruder2600
- Nowy

- Kontakt:
faktycznie, mój błąd - mówimy o katalogach
niestety trzeba czekać... z wyjątkiem google. tagi "revisit after" też zbyt dużo nie dadzą, chyba że ma się wysoki PR (mówię o google)