[Sport] Ateny 2004

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)

Ateny 2004 - czy śledzisz zmagania sportowców?

TAK
8
62%
NIE
5
38%

Liczba głosów: 13

Lucynd
Nowy
Nowy

[Sport] Ateny 2004

Post autor: Lucynd »

Co jest? Czy webdisignerski świat nie żyje sportem - Atenami?

Pozwolę sobie dodać ankietę / Dawid Kulbaka
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Re: [Sport] Ateny 2004

Post autor: Dawid Kulbaka »

Ja tam oglądałem chyba wszytko co sie dało do tej pory. Wrażenia?
Dziś byłem tak zły na naszego judoke, koles prowadził przez cały pojedynek i w 3 ostatnich sekunach ippon ukraińca, jeszcze taki bolek, można bo było ograć, no szok. Siatkarze zawiedli. Za to ladnie i blisko medalu pływacy, spoko ekipa nam się tworzy. Co do TVP to super komentator jest od judo, przynajmniej wiem o co w tym chodzi, reszta reprezentuje słaby poziom, Babiarz sie myli, Chylewska sie nie zna, a ten co siedzi koło niej ma cały czas zła mine heheh :wink: Generalnie jak komentuje profesjonalista 2x lepiej sie ogląda, tak mi sie wydaje.

Ok, ciekawe co dalej. Jutro Otylia złoto (ba), może uda sie wysoko dojść Gruchale, generlanie zastanwiam się jak dalej popłynie Kusznierewicz i chciałbym by nie ryzykował juz tak, jak ostatnio. A i ciekawe jak zaprezentują się "pewnacy", korzeniowski, wrobel itp. Zobaczymy, ale ja ogladam codziennie! :wink: :wink:
Lucynd
Nowy
Nowy

Post autor: Lucynd »

Ja najbardziej zawiedziony jestem dzisiejszym występem siatkarzy, ale mam nadzieje, ze to tylko lekkie zaspanie i będą walczyć.

Za to szczęsliwy jak cholera jestem po sukcesach naszych pływaków. Finisz tej 18-latki o mój boże, swietnie to zrobiła... :D
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

a sycz/kucharski to bydgoska załoga :P
ODPOWIEDZ