Proponuję stworzyć taki topic, w którym będziemy pisać jakich czcionek potrzebujemy. Jak wiadomo czasami czcionka jest bardzo potrzebna, szczególnie jeśli pracujemy przy grafice.
Ja szukam dwóch czcionek, potrzebnych do otwarcia pliku .cdr
- GoldMine (normal)
- SwitzerlandBlack (normal)
Gdyby ktoś szukał jakichś czcionek po nazwach, mam duży zbiór (ponad tysiąc) więc piszcie.
Dzięki za odpowiedzi. Czcionki prześlijcie na maila.
[fonty] Szukamy czcionek
Re: [fonty] Szukamy czcionek
Maila nie podałeś, więc dosyć ciężko je wysłać
.
Tutaj masz obydwa fonty - za kilka dni je skasuję, więc ściągaj szybko...
Tutaj masz obydwa fonty - za kilka dni je skasuję, więc ściągaj szybko...
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

Moze sie myle, ale czy admini forum nie widza e-mail'i, ktore zostaly zaznaczone jako nie-publiczne?
Albo to forum wariuje... - dzis widzialem przez chwile podwojne ikonki ICQ przy niektorych postach...
Albo to forum wariuje... - dzis widzialem przez chwile podwojne ikonki ICQ przy niektorych postach...
Cóż... ja też nie widzę tej swojej ikonki... I w profilu mam odznaczone 'pokazuj mój adres e-mail', a niżej mam zaznaczone 'ukryj moją obecność na forum'.
Aha, Cysorz, dzięki, ale już znalazłem te czcionki na wyszukiwarce czcionek - niemniej jednak je ściągnę, bo może masz jakąś inną wersję z polskimi znakami.
Mam do Was inną prośbę: czy ktoś z Was posiada wektorową wersję napisu Heyah i łapki? Albo dobrą wersję bitmapową łapki?
Aha, informacja dla niektórych: logo Heyah jest zrobione przy pomocy czcionki Brooklyn Kid, tylko trochę przerobione jest Y i trochę poprzesuwane są literki, żeby się nie zasłaniały.
Aha, Cysorz, dzięki, ale już znalazłem te czcionki na wyszukiwarce czcionek - niemniej jednak je ściągnę, bo może masz jakąś inną wersję z polskimi znakami.
Mam do Was inną prośbę: czy ktoś z Was posiada wektorową wersję napisu Heyah i łapki? Albo dobrą wersję bitmapową łapki?
Aha, informacja dla niektórych: logo Heyah jest zrobione przy pomocy czcionki Brooklyn Kid, tylko trochę przerobione jest Y i trochę poprzesuwane są literki, żeby się nie zasłaniały.