http://www.secesja.art.pl
proszę o ocenę strony, ewentualnie uwagi, opinie.
[ocena]www.secesja.art.pl
-
Tomasz Lizoń
- Nowy

- Kontakt:
Re: [ocena]www.secesja.art.pl
Nie... nie podoba mi sie 
Ciezko mi napisac co sprawia, ze cala strone zle postrzegam, bo nie jest tak zle jak w wypadku niektorych stron prezentowanych w tym dziale, ale jednak to nie jest to...
- Zbyt ciemna
- Jak wchodze na strone nie wiem, gdzie sie udac najpierw, od czego zaczac czytac, nie mam gdzie utkwic wzroku
- Za duzo roznych czcionek
- Strona niedopracowana w szczegolach
- Brak przestrzeni, wszystko wydaje sie takie upchane na maxa, zeby nie bylo ani piksela wolnego miejsca
Proponuje zaczac od nowa, bo widac, ze dajesz rade. Pogladaj inne strony i zobacz czego brakuje Twojej...
Pozdrawiam, Tomek
Ciezko mi napisac co sprawia, ze cala strone zle postrzegam, bo nie jest tak zle jak w wypadku niektorych stron prezentowanych w tym dziale, ale jednak to nie jest to...
- Zbyt ciemna
- Jak wchodze na strone nie wiem, gdzie sie udac najpierw, od czego zaczac czytac, nie mam gdzie utkwic wzroku
- Za duzo roznych czcionek
- Strona niedopracowana w szczegolach
- Brak przestrzeni, wszystko wydaje sie takie upchane na maxa, zeby nie bylo ani piksela wolnego miejsca
Proponuje zaczac od nowa, bo widac, ze dajesz rade. Pogladaj inne strony i zobacz czego brakuje Twojej...
Pozdrawiam, Tomek
Serwis ma bardzo schematyczny i przejedzony wygląd. Osobiście nie lubię mieszania newsów z sloganem powitalnym w jednej ramce.
Strona przypomina raczej e-zin niż oficjalną wizytówkę.
Grafika i forma raczej nie powalają. Z drugiej strony mamy tu spore info i jakieś kąciki tematyczne.
5/10 - "Drugą 5-tkę odjąłem za grafę. Strona jedzie na treści."
Strona przypomina raczej e-zin niż oficjalną wizytówkę.
Grafika i forma raczej nie powalają. Z drugiej strony mamy tu spore info i jakieś kąciki tematyczne.
5/10 - "Drugą 5-tkę odjąłem za grafę. Strona jedzie na treści."
dzięki za oceny
wiem nadczym moge popracować 
- trochę wygląda jakby była odgapiona od heyah.pl
- fajnie, strona szybciutko się czyta
- nie jest za ciemna - w sam raz
- niepotrzebnie w 'członkowie' ten flash - nie pokazuje żadnych specjalnych efektów, a w dodatku widać różnicę w wyglądzie tekstu
Strona ogólnie całkiem fajna. Spodobała mi się i chyba ściągnę na próbę jakieś mp3. Mam nadzieję, że zespół jest równie dobry jak strona. Lekka i przejrzysta.
Ocena: 8/10
- fajnie, strona szybciutko się czyta
- nie jest za ciemna - w sam raz
- niepotrzebnie w 'członkowie' ten flash - nie pokazuje żadnych specjalnych efektów, a w dodatku widać różnicę w wyglądzie tekstu
Strona ogólnie całkiem fajna. Spodobała mi się i chyba ściągnę na próbę jakieś mp3. Mam nadzieję, że zespół jest równie dobry jak strona. Lekka i przejrzysta.
Ocena: 8/10