[książka] photoshop 7

Wszystko, co związane z grafiką, przygotowaniem projektów www, jej optymalizacją oraz tworzeniem reklam internetowych.
toudi

[książka] photoshop 7

Post autor: toudi »

Witam wszystkich na forum!Mam pytanie,czy na rynku jest dostepna jakakolwiek ksiazka lub cokolwiek gdzie opisana jest dokladnie zasada obslugi programu PHOTOSHOP 7.0.Na waszej stronie jest opis tego programu,ale jest on dla mnie niewystarczajacy,poniewaz dotyczy tylko funkcji poszczegulnych ikon,a poniewaz jestem poczatkujacy jezeli chodzi o zabawe z tego typu programami to musze miec wylozona tzw.'kawe na lawe".Zajmuje sie fotografia od dosc dawna(amator-pasjonata),ale dopiero teraz mam mozliwosc skorzystania z dobrodziejstw nowoczesnej techniki komputerowej.Z góry dziekuje za zrozumienie i pomoc(ewentualna)!Pozdrawiam... :) [/b]
Ronin

Re: [książka] photoshop 7

Post autor: Ronin »

Poszukaj ksiązki na http://www.helion.pl albo na jakiejs innej stronie ksiegarni.
Cysorz
Nowy
Nowy

Post autor: Cysorz »

W sieci jest tyle tutoriali i opisów do Photoshopa, że pewnie życia by nie starczylo na ich przeczytanie ;) Warto zacząć od tutoriali - na ich przykładzie najłatwiej się czegoś nauczyć...
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

A ja kupiłem Biblie o PS 7.0. Ciekawa książka. Z tutkow bym sie nie dowiedział np. nczego o kolorach, o tym jak je wykorzystywać itp. To na początek bo dopiero zaczełem czytać ale polecam książke..
Maciej Skrobiński
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Maciej Skrobiński »

DiDeK
Nowy
Nowy

Post autor: DiDeK »

Tutki chyba Ci nie pomogą :) 'Biblia PS' lub 'Po prostu PS' - jedne z najlepszych książek na rynku.
toudi

Post autor: toudi »

Serdecznie wszystkim dziekuje za pomoc!Zakupilem juz ksiazke"PHOTOSHOP7/7ce",jak narazie wystarczy...polykam wiedze...aha mam jeszcze pytanko...jak tworzy sie GIFy(animowane lub zwykle)? :roll:
ODPOWIEDZ